Bitcoin 2010 ve 2018 Yılları Arası Yükseliş Ve Artışlar

2010 yılından beri adını çokça duyduğumuz ve pek çok kişinin yatırım yaptığı Bitcoin değer kazanmaya devam ediyor. Dijital para birimleri içinde en değerlisi ve en bilineni olan Bitcoin, piyasaya çıktığı günden bu yana değerini dünya rekoru kırarak katladı.
Bitcoin 2010 ve 2018 Yılları Arası Yükseliş Ve Artışlar

Halen yatırım yapmayan ve yatırım yapmak için araştırma yapanlar için Bitcoinin 2010-2018 yılları arasındaki değişimi ışık tutacaktır.

Bitcoin Değerlenmeye Devam Ediyor

Bitcoin piyasaya ilk çıktığında güvensizlik yaratsa da pek çok ülke tarafından tanınan para birimi günden güne değerlenmeye devam ediyor. Özellikle Japonya ve Çin gibi büyük ülkelerin desteği değer artışı sağlamıştı. 2010 yılında alınan 10 lira değerindeki bir Bitcoin, günümüzde 35 milyon liradan daha fazla ediyor. Yani o zaman Bitcoin almış olanlar servetine servet kattılar. İşte bu büyük fark bile Bitcoindeki yükselişi gözler önüne seriyor.

Halen çoğu kişi Bitcoinin güvensiz olduğunu düşünse de Bitcoin tarafından oluşturulan yapı tüm dünyayı sarmış durumda. Bu yüzden herkes fikir değiştirerek Bitcoine yatırım yapmaya devam ediyor. Diğer yandan tek kripto para biriminin Bitcoin olmaması da kişileri güvende hissettirmektedir. Çünkü yakın gelecekte fiziki paraların yerini bu dijital paraların alması mümkündür. Bu sayede daha önceden bu paralara yatırım yapanların büyük kazanç sağlaması mümkündür. Yalnızca Bitcoinin 2010 ile 2018 yılları arasındaki seyri bile bu durumu kanıtlamaktadır.