Bankalar SSK, SGK ve BAĞ-KUR emeklilerine ne kadar promosyon veriyor?

Bankalar özellikle emekli müşteri için yarış içerisinde bulunmaktadır. Yapılan promosyonlar çoğu zaman 900 TL’ye kadar çıkmaktadır.
Bankalar SSK, SGK ve BAĞ-KUR emeklilerine ne kadar promosyon veriyor?
Bankalar tarafından düzenlenen promosyonlar sayesinde emekliler için promosyonlar kapsamında belirlenen miktarlara göre kazanç sağlanabilir. Emekli müşterilerin özellikle bankaya getirilmesi durumunda 100-125 TL veren bankalar bulunmaktadır. Özellikle bankalar için düzenlenen bu promosyonlar emeklilere olanların belirlenen tutarda kazanç elde etmesini sağlamaktadır.

 

Emekliler banka promosyonları sayesinde ek gelir elde edebilirler. Üç yıllık olarak belirlenmiş olan döneme göre emekliler için en az 300, 375 veya 450 TL promosyon ödenmesi söz konusu olmaktadır. Bankalar özellikle düzenlemiş oldukları bu promosyonlara çoğu zaman ek faydalar ekleyerek emeklilere imkan sağlıyor.

 

Özel bankalar özellikle emeklilerin bankalarına gelmeleri durumunda 900 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Bu promosyonlardan yararlanmak isteyen emeklilerin belirlenen koşullara göre hareket etmesi gerekir. Özellikle emekli maaşınızı belirlenen bankalardan almanız gerekir. Bunun için her banka belirlemiş olduğu promosyon miktarının yanı sıra çoğu zaman ek kampanyalar ile daha fazla imkanı elde edilmesini sağlayarak yemekleri çekmektedir.

 

Özel Bankaların Emeklilere Fırsatları
Emekli müşterileri bankaya getirmeniz durumunda her emekli için 100-125 TL civarında kazanma imkanı sunuluyor. Aynı zamanda iki gün erken maaş, faturalarda indirim, ücretsiz havale ya da EFT işlemleri gibi birbirinden farklı ek fırsatlar olması söz konusu olmaktadır.
Aynı zamanda ücretsiz ambulans, tıbbi danışmanlık, krediler ve mevduatta özel olarak belirlenecek olan faiz oranları ya da şubede işlem önceliği gibi yapılan ek fırsat tanımlamaları özellikle bankaların birbiriyle yapmış olduğu yarışın boyutlarını ortaya koymaktadır.
Emekli aylığının yeni bağlanması durumunda ya da henüz promosyonlardan yararlanılmamış olması halinde mevcut emekliler bankaya taahhüt vererek ödemelerini alabilirler.

 

Daha önce promosyonlardan yararlanmış olan emekliler ise kalan sürenin parasını iade ederek fırsatları değerlendirebilirler. Promosyon uygulamasının başlaması ile birlikte bankadan ödeme almış olan emekliler için üç yıllık süre 2020 de tamamlanıyor.
Yapılan düzenlemeye göre emekliler için banka promosyonları 2017 yılının mart ayında başlamıştı. Aynı şekilde 2020’nin mart ayında tamamlanacak.