Banka müdürü bizzat duyurdu! 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapın 9200 TL ödemenizi anında alın

Kamu ve özel bankalar mayıs ayına özel teklifleri ile müşterisinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Maaş müşterileri için promosyon tekliflerini sunmaya devam eden bankalar arasında yer alan Finansbank'tan 9 bin 200 liraya varan ödemelerin müşterilerin hesabına yapılacağı duyuruldu.
Banka müdürü bizzat duyurdu! 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapın 9200 TL ödemenizi anında alın

Banka müdürü bizzat duyurdu! 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapın 9200 TL ödemenizi anında alın - Pek çok banka son dönemde verdikleri promosyonlarla müşterilerinin dikaktini çekmeye devam ediyor. Milyonlarca maaş müşterisi için yapılan promosyon ödemeleri için yapılan son duyuruda bankaların bu ödemeyi emeklilier için yapacağı bildirildi. Bankaların güncel promosyon rakamları merak edilirken mayıs ayına özel rakamlar yetkili ağızlar tarafından açıklanmaya başladı.

Emekli vatandaşlar bankalar tarafından düzenlenen kampanyaları araştırmaya devam ederken emeklileri yakından ilgilendiren promosyon kampanyaları da yayımlanmaya devam ediyor. Bankalarda emeklilere verilen promosyon miktarları için mayıs ayında mesailer tamamlanırken ödemelerle ilgili detaylar da milyonlarca emeklinin radarına girdi. Banka müdürleri güncel promosyon tutarlarını açıklamaya devam ederken Finansbank'ın yeni ödeme tablosu da netleşti.

FİNANSBANK PROMOSYON RAKAMLARINI GÜNCELLEDİ

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden (TBMM) geçmesi ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi ile birlikte milyonlarca vatandaş emeklilik hakkı elde etti. Bununla birlikte promosyon kampanyaları da sil baştan yenilendi. Bankaların promosyon kampanyaları vatandaşların gündeminde yer alırken özel bankalar arasında bulunan Finansbank, mayıs ayı ile birlikte duyurularını yeniledi. Yetkili isimden emekliler için 9 bin 200 liraya varan promosyon teklifine ilişkin açıklama geldi.  Mayıs ayında yapılan son açıklamalar doğrultusunda emekli maaşı alan vatandaşların promosyon ödemelerindeki güncel rakamlar merak ediliyor.

FİNANSBANK'TAN GÜNCEL PROMOSYON AÇIKLAMASI

Bankaların verdiği en düşük promosyon miktarının yanı sıra en yüksek promosyon miktarı da arttı. Kamu ve özel bankaların promosyon tutarları birbirinden farklılık gösterirken son olarak Finansbank tarafından açıklanan promosyon tutarlarının güncellendiği duyuruldu. Bankalar daha çok müşteri kazanmak için promosyon kampanyasına hız kesmeden devam ederken bu çerçevede  Finansbank tarafından müşterilere verilecek olan promosyon tutarları mayıs ayına özel olarak açıklandı. Finansbank tarafından yapılan açıklamada ''8.000 TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda  9.200 TL’ye varan emeklilik ödülü!
Emekli maaşını Bankamızdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 1200 TL'ye varan indirimlerden faydalanabilir.'' denildi.

Öte yandan promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için emekli maaşının Finansbank'yan alınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi şartı aranıyor.