Banka hesabı olanlar dikkat! 48 saat içinde başvuru yapanların hesabına Halkbank 250 TL ödeyecek

Bankalar kampanyaları müşterilerine sunmaya devam ediyor. Halkbank, Paraf Kart'a özel açıkladığı kampanyasını müşterilerine sunarken detaylar da belli oldu.
Banka hesabı olanlar dikkat! 48 saat içinde başvuru yapanların hesabına Halkbank 250 TL ödeyecek

Banka hesabı olanlar dikkat! 48 saat içinde başvuru yapanların hesabına Halkbank 250 TL ödeyecek - Halkbank, birbirinden cazip kampanya tekliflerini müşterilerine sunmaya devam ediyor. Mart ayında yenilediği kampanyalarıyla adından söz ettiren Halkbank, ''Paraf Üreten Kadın ile Kadınlar Günü'ne özel belirli sektörlerde %5, toplam 250 TL ParafPara!'' adıyla yaptığı duyuruya ilişkin detayları paylaştı. 

HALKBANK 250 TL PARAFPARA KAMPANYASI

Halkbank tarafından sunulan 250 TL kampanyasının son katılım tarihi de 12 Mart olarak açıklandı. 2 Mart tarihinde başlayarak 12 Mart tarihinde sona eren kampanyaya ilişkin detaylar ''02 - 12 Mart 2023 tarihleri arasında Paraf Üreten Kadın kredi kartları ile yurt içi giyim, kozmetik, aksesuar, restoran, züccaciye, ev tekstili, mobilya ve dekorasyon sektörlerinde tüm banka POS’larından tek seferde yapılacak 300 TL ve   üzeri harcamaya %5, toplam 250 TL ParafPara verilecektir.'' ifadeleri ile duyuruldu. Kampanya katılım koşulları da Halkbank müşterileri için belirlendi. Banka tarafından açıklanan şartlı listede ise şu ifadeler yer aldı;

  • 12 Mart tarihinde sona erecek kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam ParafPara 250 lira olarak belirlendi.
  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerektiği kaydedildi.
  • Kampanyaya kayıt olduktan sonra harcama yapılması gerektiği aktarıldı.
  • Kampanyaya sadece Paraf Kadın ile Paraf Üreten kadın kredi kartları ve bu kartlara bağlı sanal kartlaın dahil edileceği açıklandı.
  • Kampanyaya giyim, kozmetik, aksesuar, restoran, züccaciye, ev tekstili, mobilya ve dekorasyon kategorisine giren fiziki ve sanal iş yerlerinde yapılan harcamalar dahil edildi.
  • Hedefe ulaşılan işlem hangi kart ile yapılırsa, ödül ParafPara o karta yansıtılacak.
  • Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecek.
  • Kazanılan ParafParalar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenecek.
  • ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecek.
  • Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi29 Nisan 2023 21:59 olarak belirlenirken kullanılmayan ParafParalar 30 Nisan 2023 tarihinde geri alınacak.

Halkbank'ın sunduğu kampanyadan faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler