Banka Faiz Oraları İhtiyaç Kredisi

Bankaların vermiş olduğu kredilerde, banka faiz oranları ihtiyaç kredisi detaylandırılmıştır. Aşağıdan bilgi alabilirsiniz.
Banka Faiz Oraları İhtiyaç Kredisi

En Uygun Kredi Veren Bankalar

Faiz oranlarının düşük olması, avantajlı şekilde kredi almanızı sağlıyor. Bu sebeple direkt olarak banka faiz oranları ihtiyaç kredisi ile bilgi edinerek, ona göre bir seçim yapmalısınız. Aşağıda bankalara yönelik faiz oranlarının ne olduğu verilmiştir.

Akbank

 Dilerseniz ihtiyaç krediniz için Akbank’a başvuru yapabilirsiniz. Akbank’ın ihtiyaç kredisi için sunmuş olduğu bankası kredisi %1.71’dir. Örneğin 10.000 TL kredi çekerseniz, faiz oranı yüzde 1.71, 24 ay, aylık ödeme 531.83 TL olacaktır.

Garanti Bankası

 Garanti Bankası tarafından istenen faiz oranı ise örneğin 10.000 TL bir kredi çekeceksiniz. Taksit sayısının 48 olmasını istiyorsunuz. Faiz oranı %1.84 olur. Taksit tutarı ise 339.97 TL aylık olarak sunulur.

DenizBank

DenizBank’tan da ihtiyaç kredisi almak istiyorum diyen birinin kredi alması mümkün. 2.000 TL ile 10.000 TL arasında ihtiyaç kredisi verilmektedir. Faiz oranı 12 ay vadeli 2.000 TL’de 1.04’tür. 10.000 TL’nin 48 ay vade ile alınması durumunda ise faiz oranı 1.84 olacaktır.

Ziraat Bankası

 İhtiyaç kredisi adı altında sunulan krediler; tüketici kredisi, tüketici avans kredisi, ipotekli bireysel finansman kredisi, yasa kapsamındaki ipotekli teminat kredi transferi, kredili mevduat hesabı, eğitim kredisi gibi kredilerdir. Faiz oranı istenen tutara göre ve bu tutarın ödeneceği ay sayısına göre değişmektedir.

Odeabank

Bankanın sunmuş olduğu faiz oranı; ihtiyaç kredisinin tutarına ve ödenecek olan dönemin süresine göre belirlenmektedir. 12 ay vade ile 10.000 TL para almak istemeniz halinde faiz oranı %1.59 olacaktır.

Yukarıda verilen bankalar aracılığıyla ihtiyaç kredilerinde faiz oranları üzerinden banka seçiminizi kolayca yapabilirsiniz.