Bakan Bayraktar Uşak'ta iki müjde açıkladı! Elektrik ve doğalgaza zam olacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ziyaret ettiği Uşak’ta iki yeni müjde açıkladı. Doğalgaz ve elektriğe Nisan ayında zam gelecek mi?
Bakan Bayraktar Uşak'ta iki müjde açıkladı! Elektrik ve doğalgaza zam olacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar bugün ziyaret ettiği Uşak’ta çeşitli temaslarda bulundu. Oldukça yoğun geçen programında bazı açıklamalar yapan Bakan Alparslan Bayraktar vatandaşlara iki yeni müjde duyurusu yaptı.

Uşak Belediyesi’ni ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar burada Belediye Başkanı Mehmet Çakın’dan projeler hakkında bilgi alarak kendisine destek verdi. Bunun yanında Bakan Bayraktar çok önemli açıklamalarda bulundu.

YENİ DOĞALGAZ MÜJDESİ!

Karadeniz’de yeni bir doğalgaz müjdesi veren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Dün akşam itibarıyla Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada "Göktepe" adını verdiğimiz bir sahada yeni bir kuyu kazmaya başlıyoruz. İnşallah bu kuyumuzdan önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yeni bir keşif ve bu bulduğumuz rezerve ilave bir rezerv buluruz. Bütün çalışmamız, bütün gayretimiz bu yönde olacak." dedi.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZA ZAM OLACAK MI?

Seçimlerden sonra zamların yağmur gibi yağacağına dair bir beklenti bulunuyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar bu konuda da doğalgaz ve elektrik özelinde açıklama yaptı. Vatandaşların herhangi bir endişe duymalarına gerek olmadığını söyleyen Bakan Bayraktar, “Nisan ayında ne doğalgaza ne de elektriğe zam yapmak gibi bir planımız var. Hem elektrik hem de doğalgaz için Nisan ayında zam kararı alınmayacak. Vatandaşlarımız mevcut tarifelerden doğalgaz ve elektrik faturalarını ödemeye devam edecekler.” ifadelerini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın Uşak programı devam ederken vatandaşlarla iftar programında bir araya geldiği bildirildi. Oldukça coşkulu geçen iftar programı ile Uşaklılar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı iyi bir şekilde ağırlamanın mutluluğunu yaşadılar.