BAĞKUR emeklisi emekli maaşları ve bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024?

Ramazan Bayramı için artık geri sayım başlarken milyonlarca emeklinin beklemiş olduğu bayram ikramiyesi ve emekli maaşı ödeme tarihleri açıklandı.
BAĞKUR emeklisi emekli maaşları ve bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024?

BAĞKUR emeklisi emekli maaşları ve bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilerin dört gözle beklemiş oldukları tarihler resmen açıklandı. Bayram öncesi alışveriş yapmak ve bütçesini denkleştirmek için emekliler emekli maaşı ve emekliye bayram ikramiyesi ödeme tarihlerini beklemeye başlamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklamasında emekli maaşlarını bayramdan önce yatıracaklarını duyurmuştu. Emekliye bayram ikramiyesi ve emekli maaşı ödeme tarihleri kesinleşti ve SGK tarafından resmen ilan edildi. İşte o tarihler...

EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 NE ZAMAN YATACAK, BAĞKUR EMEKLİSİ İKRAMİYE ÖDEME TARİHLERİ HANGİ TARİHTE YATAR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu açıklamasında emekliye bayram ikramiyesi için ödenen rakamı 2 bin TL'den yüzde 50 zamla 3 bin TL'ye çıkardıklarını ilan etmişti. Emekliler en düşük 5 bin lira talebinde bulundukları için rakam memnuniyetsizlik yaratmıştı. Zamlı bayram ikramiyesi ödeme tarihleri de belli oldu. Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların ödemelerinin tamamı aynı gün yatırılacak. 4B Bağ-Kur emeklileri, bayram ikramiyelerini 5 Nisan’da alabilirler.

BAĞKUR EMEKLİ MAAŞI BAYRAMDAN ÖNCE VERİLECEK Mİ 2024, ÖDEME TARİHLERİ NE ZAMAN?

Bağkur emekli maaşları her ayın 25'i ile 28'i arasında ödenirken emekli maaşlarının bayram ikramiyesi ödemeleri ile beraber yapılabileceği ifade edildi. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklama gelir gelmez haberimiz güncellenerek bu bilgilere yer verilecektir.