Araç sahiplerinin dikkatine! Motorine zam geldi

Motorine bu gece yarısından itibaren 81 kuruşluk zam geldi. İşte güncel motorin fiyatları.
Araç sahiplerinin dikkatine! Motorine zam geldi

Aracı olan vatandaşları yakından ilgilendiren bu haber gün başında verilmişti. 21 Mart 2023 tarihinden itibaren başlayacak olan zam az önce geldi. Buna göre Motorine tam 81 kuruş zam yapıldı. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Brent petrol ve dolar kurundaki dalgalanmalar neticesinde akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Yaşanan dolar kurundaki değişiklikler ve Brent petroldeki ani değişimler akaryakıt fiyatları doğrudan etkiliyor. Hal böyle olunca aracı olan vatandaşlar akaryakıt alacakları zamanı bu haberlere göre belirliyorlar. Zam haberi duyan vatandaşlar akaryakıt almak için hemen petrole koşuyor. 

Araç sahibi milyonlarca insanı yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatları sürekli olarak değişiyor. Hal böyle olunca vatandaşlar akaryakıta zam ya da indirim haberlerini yakından takip etmeye başladı. Bizde sizlere akaryakıta gelecek zamları önceden bildiriyor ve akaryakıt alımı için karar vermenize yardımcı oluyoruz. Akaryakıt fiyatlarındaki değişimlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Peki yapılan bu zam ile güncel motorin fiyatları ne kadar oldu?

ZAMMIN ARDINDAN AKARYAKIT FİYATLARI

Motorine yapılan 81 kuruşluk zammın ardından İstanbul'da motorin litre fiyatı 20 lira 50 kuruşa yükselirken Ankara'da motorinin litre fiyatı ise 20 lira 91 kuruşa çıkmış oldu. İzmir'de ise motorin litre fiyatı 20 lira 98 kuruşa çıkmış oldu.

Yapılan zammın ardından güncellenen akaryakıt fiyatları artık zamlı fiyattan satılacak. Akaryakıt fiyatlarındaki değişimleri yakından takip etmek için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalmaya devam edin. 

İlgili Haberler