Arabasına bugün yarın akaryakıt alacaklar dikkat! İş Bankası'ndan açıklama geldi hediye edilecek

Türkiye'de milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren kampanya duyuruları yapıldı.
Arabasına bugün yarın akaryakıt alacaklar dikkat! İş Bankası'ndan açıklama geldi hediye edilecek

Arabasına bugün yarın akaryakıt alacaklar dikkat! İş Bankası'ndan açıklama geldi hediye edilecek - Türkiye'de milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren kampanya duyuruları yapıldı. Banka tarafından yapılan açıklamalarda akaryakıt alacaklar için sıcak gelişmeler duyurulurken İş Bankası tarafından da detaylar belli oldu.  Buna göre ise İş Bankası kartı ve müşterisi olanlar için ilgi çekici duyuru yapılırken 75 TL MaxiPuan verileceği de paylaşıldı.

Türkiye İş Bankası Maximum kart kampanyası doğrultusunda akaryakıt alacak vatandaşlara ekstra 75 TL ödeme yapılacağını bildirdi. İşte banka tarafından yapılan kampanyanın detayları da netleşti.

PETROL OFİSİ 75 TL MAXİPUAN KAMPANYASI

İş Bankası tarafından kampanya duyurusunda; "Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 16 Şubat - 31 Mart 2023 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 60 TL MaxiPuan, alışverişlerinizden en az birini temassız Maximum Kart’ınızın Öde Geç özelliği veya Maximum Mobil'in içindeki Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapmanız durumunda toplam 75 TL MaxiPuan!

29 Mayıs 2018 tarihinden önce tahsis edilmiş temassız özellikli Maximum kredi kartlar ile temassız öde-geç işlemi yapılabilmesi için bir defaya mahsus olmak üzere anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonunda Bankamıza ait  temassız kart okuyuculu POS cihazlarında aktivasyon işlemi yapılması gerekmektedir. 29 Mayıs 2018 tarihinden sonra üretilmiş olan tüm temassız özellikli Maximum kredi kartları herhangi bir aktivasyon işlemi yapılmasına gerek olmaksızın temassız öde-geç işlemlerinde kullanılabilecektir. Temassız özellikli Maximum kartınız ile otogaz, benzin ve dizel yakıt alımı gerçekleştirebilirsiniz." ifadelerine yer verildi. 

Kart sahiplerinin ödülü kazanmaları durumunda nasıl kullanabileceklerine dair detaylar da bankanın resmi internet sayfasında yer aldı.

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuanlarınız 4 Nisan 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mayıs 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir.Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.

Banka müşterileri kampanya üzerinden 31 Mayıs 2023'e kadar kendilerine yüklenen 75 TL MaxiPuan ödüllerini kullanması gerekecektir.