Ankaralılara bedava oldu herkes başvuruya koştu! Başvurusu bugün başladı herkese ücretsiz verilecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş müjde üzerine müjdeler vermeye devam ederken 6 milyon Ankaralıya yeni son dakika duyurusu yapıldı. Ücretsiz hizmet için Ankaralılar metrelerce kuyruk oluşturdu.
Ankaralılara bedava oldu herkes başvuruya koştu! Başvurusu bugün başladı herkese ücretsiz verilecek

Ankaralılara bedava oldu herkes başvuruya koştu! Başvurusu bugün başladı herkese ücretsiz verilecek - Ankara Büyükşehir Belediyesi tüm Türkiye'ye örnek olan hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Yapılan duyuru ile başvurusu bugün başlayan ücretsiz kurs için Ankaralılar sabah erken saatlerde metrelerece kuyruğa girdi.

Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında ABB tarafından KPSS sınavına girecek olan öğrenciler için ücretsiz kamp düzenlenecek. Benim Hocam Yayıncılık ile yapılan iş birliği kapsamında 10 gün sürecek olan “KPSS Genel Tekrar Kampı” başlıyor. 25-30 Mayıs Genel Yetenek- Genel Kültür, 31 Mayıs- 5 Haziran Eğitim Bilimleri şeklinde düzenlenecek olan kamp Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ KPSS GENEL TEKRAR KAMPI DÜZENLEYECEK!

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının sınav ücretlerini karşılamak, çeşitli hazırlık sınavları düzenlenmek gibi pek çok projeyi hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek öğrenciler için harekete geçti.

kpss-kampi.jpg

Söz konusu kamp genel yetenek ve genel kültür bölümleri için 25-30 Mayıs tarihinde, Eğitim Bilimleri için ise 31 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında olmak üzere toplamda 10 gün boyunca devam edecek. Kurslar haftaiçi her gün saat 09:00 - 18:00 saatleri arasında düzenlenecek. Kurslara yoğun katılım beklenirken Atatürk Spor Salonu ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.