Ankara ve İstanbul'da listede! Milli Emlak kamu konutu taksitli lojman satışı başladı evi olmayan koşsun

Devlet lojmanları lojman satışı son dakika başladı. Milli Emlak'tan satılan yerler hangi lojmanlar satılacak belli oldu. Evi olmayan koşsun...
Ankara ve İstanbul'da listede! Milli Emlak kamu konutu taksitli lojman satışı başladı evi olmayan koşsun

Ankara ve İstanbul'da listede! Milli Emlak kamu konutu taksitli lojman satışı başladı evi olmayan koşsun - Milli Emlak Genel Müdürlüğü bir yandan arsa satış ihalesi için duyurular yayımlamaya devam ederken bir yandan da kamu konutu ve lojman satışları için yeni ihale tarihleri açıklıyor.

Bu kapsamda lojman satışı yapılacak olan iller ve ilçeler belirlendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yeni satışı yapılacak olan ilanlar yayımlandı. Aralarında Ankara ve İstanbul'un da olduğu çok sayıda ilde sudan ucuz fiyatlarla lojman satış başladı...

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK LOJMANLAR, KAMU KONUTLARI HANGİ İLLERDE?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan kamu konutları ve lojmanlar için beklenen Nisan ayı ilanları yayımlandı. Nisan ayına özel olarak Ankara ve İstanbul'da beklenen satışlar başladı.

ankara-lojman-fiyati.jpg

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Altındağ ilçesinde yer alan çok sayıda lojman satışa çıktı. Zemin katı, 1. kat, 2. kat ve 3. kat gibi farklı çok sayıda katta bulunan daire satışa çıkarken dairelerin en düşük satış fiyatı 630 bin TL'den başladı.

Yapılan açıklamada "Yukarıda nitelikleri belirtilen (Kamu Konutları) taşınmazlar; Hizalarında belirtilen tarih ve saatinde; Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Tablo -1 deki taşınmazlar Ulus Emlak Müdürlüğünce (Sıra Nosu 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 ve 13 olan taşınmazlar) ve Tablo -2 deki taşınmazlar da Kale Emlak Müdürlüğünce (Sıra nosu 14,15 ve 16 olan taşınmazlar) oluşturulacak Komisyonlar huzurunda 2886 sayılı Kanunun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulü ile sırasıyla ayrı ayrı satış ihalesi yapılacaktır. İhalenin yapılacağı adres: İzmir-1 Cad.No:35 Kızılay/Çankaya/ANKARA" ifadelerine yer verilerek ihale tarihi 24 Nisan olarak açıklandı.

basliksiz-2.jpg

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlğı tarafından ise çok sayıda arsanın yanı sıra ahşap ev olmak üzere bazı taşınmazlar da satışa çıktı. Konutlar için belirlenne satış fiyatı is e3 milyon 852 bin TL olarak belirlendi.