Aman elinizde tuttuğunuza sahip çıkın! Kırıldığı an 350 dolar gözden çıkmış olacak

Her anlamda hayatımızı kolaylaştırmaya yarayan akıllı telefonlar mağazdaki fiyatlarıyla dudak uçuklatmaya devam ediyor. Akıllı telefon sahibi olmak isteyen vatandaşlar bu dönemde faturaya ek ya da kredi kartına taksitle telefon sahibi olabilirken alınan yeni karar gündeme geldi.
Aman elinizde tuttuğunuza sahip çıkın! Kırıldığı an 350 dolar gözden çıkmış olacak

Yeni yılın gelmesinin ardından hem enflasyon hem yeni yılın gelişi hem de dolar kurundaki dalgalanmalar nedeniyle birçok sektörde fiyat yükselmesi görülürken vatandaşlar bir şey almadan önce pek çok kez düşünmek durumunda kaldı. Hemen hemen her sektörde fiyatlarda yükseliş görülürken bugün Resmi Gazete'de yayınlanan karar dikkat çekti. Resmi Gazete'nin bugün ki sayısında ithalatta uygulanan gözetim miktarı 350 ABD doları/adet olacak şekilde değiştirildiği görüldü. 

RESMİ GAZETE'DE YAYINLANDI!

Günümüzde büyük küçük hiçbirimizin elinden düşmeyen akıllı telefonlarla ilgili yeni bir karar alındı. Resmi Gazete'de yayınlanan karar neticesinde ithalatta uygulanan gözetim miktarı 350 ABD doları/adet olacak şekilde değiştirildiği görüldü. Akıllı telefonlar artık hayatımızın bir parçası olmanın da ötesine geçerken olmazsa olmazlarımız arasında yerini aldı. Yeri gelince kırılabilen, bozulabilen akıllı telefonlarımıza artık her zamankinden daha fazla dikkat etmemiz gerekecek. 

350 DOLAR OLDU!

Her anlamda hayatımızı kolaylaştırmaya yarayan akıllı telefonlar mağazdaki fiyatlarıyla dudak uçuklatmaya devam ediyor. Akıllı telefon sahibi olmak isteyen vatandaşlar bu dönemde faturaya ek ya da kredi kartına taksitle telefon sahibi olabilirken alınan yeni karar gündeme geldi. Vatandaşları yakından ilgilendiren bir karar alınırken akıllı telefon ithalatında uygulanan gözetim miktarı arttırıldı. Ticaret Bakanlığı tarafından "İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğin'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği" Resmi Gazete'nin bugün ki sayısında yayınlandı.

Resmi Gazete'de yayınlanan karar doğrultusunda "Alıcısı bulunan verici portatif (Cellular) telsiz telefon cihazları "200 ABD doları/adet olarak uygulanan birim gümrük kıymeti, "Akıllı Telefonlar" için 350 ABD doları/adet olacak şekilde güncellendi.