Altıner Gayrimenkul ve Otomotiv; “Müşterilerimizin hayallerine ve bütçesine uygun işler yapmak temel ilkemizdir”

Uşak gayrimenkul piyasasına kısa bir süre önce ayak basmasına rağmen, son zamanlarda en çok alım satım ve kiralama yapan gayrimenkul firmaları arasında yıldızı parlayan Altıner Gayrimenkul ve Otomotiv Yetkilisi Murat Altıner, firma olarak kısa zamanda edindikleri başarıyı Uşak halkına doğru mesajlar vererek, onların güvenlerini kazanmasına, ekonomik olarak cazip seçenek sunmalarına ve hayallerini gerçekleştirmelerine bağladı.
Altıner Gayrimenkul ve Otomotiv;  “Müşterilerimizin hayallerine ve bütçesine uygun işler yapmak temel ilkemizdir”

Uşaklı vatandaşlardan gelen yoğun alım, satım, kira ve otomotiv taleplerini karşılayabilmek için kısa bir süre önce Kemalöz Mahallesi İbrahim Tahtakılıç Caddesi No:148 (Sabri Bayar konutları) adresinde işyeri açtıklarını kaydeden parlayan Altıner Gayrimenkul ve Otomotiv Yetkilisi Murat Altıner; “Uşaklı hemşerilerimize bize duyduğu güven sadakatten dolayı çok teşekkür ediyorum.

Müşterilerimizin firmamıza duyduğu güven, bizim için paha biçilemez bir hazinedir. Bizimle iletişime geçen müşterilerimizin tamamı, arkadaşları, aileleri veya iş arkadaşları bir emlakçıya ihtiyaç duyduğunda, bize karşı duydukları güven ve memnuniyetten dolayı, doğrudan bize yönlendirmektedirler. Bu durum firmamızı gayrimenkul ve otomotiv sektöründe kocaman bir aile haline getirmiştir” dedi.

“Biz hayal pazarlamıyoruz müşterilerimizin hayallerini gerçekleştiriyoruz”

Gayrimenkul sektöründe, müşterilerin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun çözümler üretip pazarlamaya çalıştıklarının altını çizen Altıner, “Bizim için asıl olan satış kiralama ve sonrasında müşterimizin koşulsuz bir müşteri memnuniyeti yaşamasıdır. Bu inanç ve bilinçle; hızlı ve güvenilir hizmetler sunmak, Ürün ve hizmet kalitemizi günümüzün şartlarına göre sürekli geliştirip müşteri ve yatırımcılarımızın talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak, en büyük hedeflerimizden birisidir.

Bir diğer hedefimiz; Uşak’ta gayrimenkul alanında firmamızı büyüterek en çok tercih edilen lider gayrimenkul danışman firması olmak, rekabet gücümüzü ve kârlılığımızı arttırmaktır diyebilirim.

Uşaklı hemşerilerimizin bize duyduğu güveni boşa çıkarmamaya çalışıyor, sektörümüzde hayal pazarlamıyor, onların hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz” ifadesini kullandı.

“Bir gayrimenkul danışmanı kesinlikle müşteri gereksinimlerini doğru okuyabilmelidir”

Uşaklılara gayrimenkul uzmanlığı seçimi hakkında da bilgiler veren Altıner, “Altıner Gayrimenkul ve Otomotiv olarak faaliyet gösterdiğimiz emlak sektöründe doğruluk, dürüstlük ve güvenilirlik ilkelerinden ödün vermeden çalışıyoruz. Sektörümüzde etik değerleri koruyarak örnek ve lider şirket olmaya çabalıyoruz. Gayrimenkul alanında yatırımcılarına dürüst ve ilkeli ticaret anlayışı ile müşterilerimize yatırım teşvikli ve kazancı hedefleyen yatırım araçlarını sunuyoruz.

Başlıca hedefimiz; müşterilerimizi mutlu etmek ve gayrimenkul alanında verimliliği arttırmaktır.

Bir gayrimenkul danışmanı kesinlikle müşteri gereksinimlerini doğru okuyabilmelidir. Bu konuda iddialıyız. Bu iddiamızı ortaya koymak ve tanışmak için tüm Uşaklı hemşerilerimizi, Kemalöz Mahallesi İbrahim Tahtakılıç Caddesi No:148 (Sabri Bayar konutları) adresindeki işyerimize bekliyoruz. Ya da 0 506 024 64 64 nolu telefon numarasından bize ulaşabilirler” diyerek Uşak halkını işyerine davet etti.