AlBaraka o kişilere faizsiz 150 bin TL ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu!

AlBaraka tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Hac vazifesini yerine getirecek olan kişilere faizsiz 150 bin TL ihtiyaç kredisi verileceğini duyurdu.
AlBaraka o kişilere faizsiz 150 bin TL ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu!

Hac için kesin kayıtların başlaması ile birlikte bankalar tarafından Hac vazifesini yerine getirmek isteyen kişiler için ihtiyaç kredilerini sunulmaya başlandı. AlBaraka tarafından yapılan son kampanya ile birlikte de faizsiz toplamda 150 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi. Kişiler tarafından alınmak istenen bu krediye başvuru için ise bazı şartların sunulması gerektiği öğrenildi. Başvuru yapacak kişilerin Hac için kesin kayıt belgesinin bulunması gerektiği öğrenilirken, diğer şartlar da detaylı bir şekilde açıklandı.

DETAYLAR BELLİ OLDU!

Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından AlBaraka tarafından resmi internet sitelerinde detaylar açıklandı. Kredinin detaylarının öğrenilmesinin yanı sıra, kimlerin faydalanabileceği ve işlemlerin nasıl yapıldığı gibi detaylar da açıklandı. Detaylar şu şekilde sunuldu;

  • Müşterimizin kampanya kapsamında yararlanabileceği finansman tutarı kişi başı (kendisi ve yakınları dahil) 150.000 TL ile sınırlandırılmıştır.
  • Hacı adayı "Hac Kesin Kayıt Belgesi " ile şubelerimize finansman başvurusunda bulunabilecektir.
  • Kampanya dahilinde müşterilerimiz hac bedelinin yarısını peşin olarak ödeyebilecek, yarısını vade farksız, 2 taksitli ve dosya masrafsız ödeyebilecektir.
  • Bankamız, Diyanet İşleri Başkanlığı vasıtasıyla Hac vazifesini yerine getirmek isteyen hacı adayları için Hac bedellerinin finansmanına aracılık edecektir.
  • Hac bedelleri müşteriler tarafından TL olarak yatırılacak ve Bankamız tarafından Diyanet İşleri Başkanlığının hesabına SAR olarak havale edilecektir.
  • Bu kampanya sadece Diyanet İşleri Başkanlığının Hac programları için geçerli olup, seyahat acentelerinin Hac programlarını kapsamamaktadır.
  • Ödemeler, Hac vazifesini yerine getirmeden önce tamamlanmalıdır.
  • Albaraka Türk kampanyada değişiklik yapma hakkına sahiptir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvuru yapmak isteyen kişilerin AlBaraka şubelerine giderek hem detaylı olarak tüm bilgilerin alınabileceği ve başvuruların da tamamlanabileceğinden bahsedildi. Bunun yanı sıra da müşterisi olan kişilerin de mobil uygulama üzerinden de kolay bir şekilde başvurularını gerçekleştirebilecekleri öğrenildi.