Akbank'tan 27.500 TL'lik emekli paketi!

Emeklilere maaş promosyonu ödemeleri devam ederken Akbank yeni bir emekli paketi ile ses getirdi. Akbank emeklilere ne kadar emekli paketi ödemesi yapıyor?
Akbank'tan 27.500 TL'lik emekli paketi!

Türkiye’de emekliler ekonomik darboğazdan çıkışın yollarını aramaya devam ediyorlar. Bu çerçevede emekliler bazı imkanları kullanarak destek alabiliyorlar. Bankalar emeklilere özel olarak kampanyalar açıklarken bu kampanyalarda emekliler çok önemli fırsatlar elde edebiliyorlar. Bu fırsatları değerlendiren emekliler ekonomik olarak durumlarını biraz olsun düzeltebiliyorlar. Son dönemlerde paket kampanya olarak Akbank tarafından emeklilere önemli imkanlar sunulmaya başlandı.

AKBANK’IN EMEKLİ PAKETİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Bankalar için emeklilere yönelik düzenlenen kampanyaların içerisinde bir defa emekli maaş promosyonu kampanyaları kesinlikle oluyor. Bu kampanyalara ek olarak imkanlar sağlanarak emekli müşteriler ikna ediliyorlar. Böylece emekli müşterileri kendileri ile çalışmaya ikna eden bankalar emekli müşteri sayılarını da artırarak büyük rekabet içerisinde diğer bankaların önüne geçiyorlar.

Emekli maaş promosyonu kampanyası çerçevesinde Akbank’ın yaptığı ödemeler kısa bir süre önce güncellenmişti. Emekliler için sağlanan bu imkanı paket kampanyanın ilk kısmı olarak duyuran Akbank şu tarife üzerinden ödemeleri yapmaya başladı:

-10.000 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 6.250 TL,
-10.000 TL ile 15.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 10.000 TL,
-15.000 TL ile 20.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 12.500 TL,
-20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 15.000 TL

Ayrıca Akbank tarafından emeklilere yönelik açıklanan kampanyada ek promosyon imkanı da yer aldı. Akbank’a otomatik fatura ödeme talimatı verme şartını yerine getiren emekli maaş müşterilerine 2.500 TL de ek promosyon veriliyor.

Akbank’ın emekli paketi kapsamında yaptığı ödemelere bir de ihtiyaç kredisi ekleniyor. Mini ihtiyaç kredisi çeklinde verilen bu imkanı emekliler isterlerse kullanıyorlar. 36 ay vadeli olarak kullandırılan ihtiyaç kredisi çerçevesinde emeklilere 10.000 TL de kredi imkanı sağlanıyor.

Akbank 15.000 TL emekli maaş promosyonu, 2.500 TL ek promosyon ve 10.000 TL de ihtiyaç kredisi olmak üzere bir emekli müşterinin hesabına toplamda 27.500 TL tutarında para yatırıyor.