Akbank'tan müşterisi yapacak kampanya! Duyan buna dayanamıyor! Resmen 1000 TL dağıtacak

Hem müşterilerini memnun etmek hem de müşteri kitlesini daha da arttırmak isteyen bankalar farklı kampanya ve fırsatlarla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ederken Akbank tarafından bir yeni açıklama daha geldi.
Akbank'tan  müşterisi yapacak kampanya! Duyan buna dayanamıyor! Resmen 1000 TL dağıtacak

Bankalar müşteri kitlelerini arttırmak amacı ile birçok kampanya duyurusunda bulunmaya devam ederken Akbank'tan dikkat çekici bir duyuru geldi. Akbank tarafından yapılan kampanya duyurusu milyonlarca kişinin dikkatini çekerken Akbank bu doğrultuda birçok kişi 1000 TL ödeme yapacağını belirtti. Akbank kart sahibi olacak vatandaşlar için sağlanacak kampanya doğrultusunda kişilere 1000 TL karşılıksız ve geri ödemesiz para verileceği belirtildi. 

AKBANK 1000 TL İNDİRİMİNİ DUYURDU!

Hem müşterilerini memnun etmek hem de müşteri kitlesini daha da arttırmak isteyen bankalar farklı kampanya ve fırsatlarla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ederken Akbank tarafından bir yeni açıklama daha geldi. Akbank tarafından yapılan kampanya açıklaması resmi internet siteleri üzerinden yayınlanırken detaylar milyonlarca kişinin ilgisini çekti. Akbank tarafından sağlanacak kampanya duyurusunun detayları dikkat çekerken kampanya açıklamasında  Axess’e başvurarak, yapılacak her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL, toplam 1.000 TL’ye varan chip-para kazanılabileceği belirtildi. 

Akbank tarafından sağlanan kampanya doğrultusunda son tarihin 28 Şubat olduğu belirtilirken kampanyaya katılım sağlayabilmek için sadece son 1 gün kaldı. 28 Şubat 2023 salı günü sona erecek olan kampanyanın detayları oldukça dikkat çekti. Kampanyanın geçerli olacağıo ve kapsayacağı kişiler için açıklama ise özetle şöyle yer aldı:

BİTMESİNE SON 1 GÜN KALDI!

Kampanya 01.02.2023 öncesi açık Akbank bireysel kredi kartı olmayıp, 01.02.2023 –28.02.2023 tarihleri arasında, ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 28.02.2023’e kadar kartı onaylanan Akbanklılar için geçeri olacak. 28 Şubata kadar başvuruda bulunabileceğiniz Akbank kampanyası için Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezi üzerinden başvuru yapılabileceği belirtildi. 1000 TL chip paranın yanı sıra kampanya dahilinde müşterilerin birçok fırsaattan yararlanabileceği de belirtildi.