Akbank mart ayına özel kampanyasını duyurdu! Nakit ihtiyacı olana 1000 TL ödenecek

Akbank, mart ayına özel kampanyalarını müşterileri için duyurdu.
Akbank mart ayına özel kampanyasını duyurdu! Nakit ihtiyacı olana 1000 TL ödenecek

Akbank mart ayına özel kampanyasını duyurdu! Nakit ihtiyacı olana 1000 TL ödenecek - Bankalar kampanyalarını ardı ardına sıralarken Akbank'tan da dikkati çeken bir kampanya teklifi geldi. Resmi internet sitesi üzerinden Axxes'e özel bir kampanya duyurusu yapan Akbank, detayları da müşterileri ile paylaştı. Akbank, ''Axess’e Başvur, 1.000 TL’ye Varan Chip-Para Kazan'' adıyla duyurduğu kampanyanın detayları ve katılım koşullarını da açıkladı. 

AKBANK 1000 TL KAMPANYASI

''Axess'e şimdi başvuran Akbanklılar, 1.000 TL'ye varan chip-para kazanıyor!'' ifadelerine yer veren banka, kampanyanın katılım detaylarında ''İlk kez Axess’e başvurarak, yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL, toplam 1.000 TL’ye varan chip-para kazanabilirsiniz.'' açıklamasında bulundu. 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacak kampanyanın katılım koşulları da belli oldu. Buna göre katılım koşulları şu şekilde belirlendi;

  • 1 Mart 2023 öncesi açık Akbank bireysel kredi kartı olmayıp, 1 Mart 2023 ile 31 Mart 2023 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 31 Mart 2023 tarihine kadar kartı onaylanan Akbanklılar, 15 Nisan 2023 tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayabilecek.
  • Başvurusu onaylanan Akbanklılar, kampanya kapsamında 15 Nisan 2023’e kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılım sağlayabilir. Katılım sağlayan Akbanklılar, 30 Nisan 2023 tarihine kadar yapacakları her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL, toplam 1.000 TL’ye varan chip-para kazanabilecek.
  • Juzdan veya Akbank Mobil üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanacak.
  • SMS ile kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "KAZAN" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmanız gerekecek. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanmış olacak. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.
  • Kampanya kazanımı aynı gün içinde aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 1.000 TL’lik harcama için geçerli sayılacak.
  • Free, Troy, Ticari kartlar, Ek kart, Öğrenci kartları ve Sanal kart başvuruları kampanya kapsamı dışında tutulacak.
  • Kampanya bireysel bazda geçerli olacak.
  • Akbanklılar kampanya boyunca toplam 1.000 TL’ye varan chip-paraya ek olarak, üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanabilecek.
  • Kampanyadan kazanılan chip-para, söz konusu işlemi gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak kartınıza yüklenecek.

Akbank'ın sunduğu kampanyaya katılmak ve detaylı bilgi edinmek için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler