Akaryakıta gelen indirim ve zam sonrası yeni fiyatlar belli oldu! İşte yarından itibaren yeni tarife

Türkiye'de küresel brent petrol ve döviz kurları sebebiyle de sürekli hareket halinde de olan akaryakıt fiyatlarında güncel tarifeler açıklandı.
Akaryakıta gelen indirim ve zam sonrası yeni fiyatlar belli oldu! İşte yarından itibaren yeni tarife

Akaryakıta gelen indirim ve zam sonrası yeni fiyatlar belli oldu! İşte yarından itibaren yeni tarife - Türkiye'de küresel brent petrol ve döviz kurları sebebiyle de sürekli hareket halinde de olan akaryakıt fiyatlarında güncel tarifeler açıklandı.

Buna göre ise öncesinde akaryakıt fiyatlarına gelen indirim ve zam sonrasında İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel pompa litre fiyatları da netleşti. İşte fiyat listeleri usakgundem.com adresinde yer alıyor.

26 ŞUBAT 2023 AKARYAKIT FİYATLARI

26 Şubat Pazar günü itibariyle de akaryakıt fiyatları güncellenirken işte güncel İstanbul, Ankara ve İzmir'de litre fiyatları belli oldu.

İSTANBUL

Avrupa Yakası benzin fiyatı: 20,45 TL

Avrupa Yakası motorin fiyatı: 20,66 TL 

Anadolu Yakası benzin fiyatı: 20,39 TL

Anadolu Yakası motorin fiyatı: 20,59 TL

ANKARA

Benzin fiyatı: 20,76 TL

Motorin fiyatı: 21,00 TL

İZMİR

Benzin fiyatı: 20,69 TL

Motorin fiyatı: 21,05 TL

Türkiye'de akaryakıtta güncel tarifeler hesaplanırken bu süreçte gümrüksüz rafineri fiyatlarına da ÖTV ve EPDK paylarının da eklenmesi ile birlikte KDV hariç Rafineri satış fiyatları bulunurken bu süreçte de, Akdeniz İtalyan piyasalarında da yayınlanacak günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kurları da takip edilerek bu süreçte de belirli fiyat değişimlerinin farkında ve gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.