Acil nakit ihtiyacı olanlara Enpara hesaplara 50 bin TL ihtiyaç kredisi tanımladı! Günlük 101 TL taksitle hemen başvurun

Acil nakde ihtiyacı olanlar bankalara başvuru yapıyor. Kamu ve özel bankaların verdikleri kredi miktarları farklılık gösterirken Enpara'dan mayıs ayına özel bir duyuru geldi. Müşterilerine 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı sunan banka, faiz, vade ve taksit seçeneklerini de açıkladı.
Acil nakit ihtiyacı olanlara Enpara hesaplara 50 bin TL ihtiyaç kredisi tanımladı! Günlük 101 TL taksitle hemen başvurun

Acil nakit ihtiyacı olanlara Enpara hesaplara 50 bin TL ihtiyaç kredisi tanımladı! Günlük 101 TL taksitle hemen başvurun - Kamu ve özel bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları mayıs ayında da hzı kesmeden devam ediyor. QNB Finansbank'a bağlı olarak kurularak hizmetlerini sürdüren Enpara, 2023 maayıs ayı itibariyle ihtiyaç kredisi kampanyalarını yeniledi. Müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamaya yönelik ihtiyaç kredisi kampanyası hazırlayan Enpara, mayıs ayı ile birlikte günlük 101 lira taksitle kredi vereceğini açıklayarak nakit ihtiyacı olan müşterilerinin dikkatini çekmeyi başardı.

ENPARA İHTİYAÇ KREDİSİ VERECEK

Bankaların taşıt, ihtiyaç, konut kredi kampanyaları sürüyor. Müşterilerinin nakit ihtiyaçları için kredi kullandırma imkanı sunan bankalar arasında yer alan QNB Finansbank Enpara, mayıs ayında da ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Müşterilerinin acil nakit ihtiyaç miktarları değişiklik gösterirken Enpara, 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Enpara tarafından yapılan açıklamada; ''Enpara.com İhtiyaç Kredisi’nden 3-12 ay taksite kadar yüzde 2,46 faiz oranı, 13-24 ay taksite kadar yüzde 2,66 faiz oranı, 25-36 ay taksite kadar yüzde 2,86 fazi oranı ile yararlanabilirsiniz.

Faiz oranı, kredi başvuru skorunuza göre değişmekle birlikte ilk defa Enparalı olanlara özeldir.

Piyasa şartlarına bağlı olarak, faiz oranları değişiklik gösterebilir.

Enpara.com İhtiyaç Kredisi’ni en az 1.000 TL, en fazla 100.000 TL olarak, 1 aydan 36 aya kadar vadelerle kullanabilirsiniz.

Enpara.com İhtiyaç Kredisi'nde dosya masrafı yoktur. Kredi başvurunuz sırasında belge, kefil ya da teminat gerekmemektedir.'' ifadelerine  yer verildi. Enpara, müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisinde 2,66 oranında faiz uygulanacağını açıklarken 36 ay vade ile kredilerin müşterilerin kullanımına sunulacağını bildirdi. Enpara tarafından paylaşılan bilgilerde ise ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin örnek bir hesaplama tablosu da paylaşıldı. Buna göre;

Enpara tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 25 bin liralık miktar için;

25 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 2,86 faiz oranıyla toplam faizi 19 bin 835 lira 39  kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin bin 245 lira 42 kuruş ve toplam ödemenin 44 bin 835 lira 12 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 52,43 olarak açıkladı. Kredi tahsis ücreti ise alınmayacağı açıklandı.

Enpara tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 50 bin liralık miktar için;

50 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 ay vade ve yüzde 2,86 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 39 bin 670 lira 37 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 2 bin 490 lira 85 kuruş, toplam ödemenin 89 bin 670 lira 60 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 52,43 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin yine alınmayacağı kaydedildi.

Enpara'nın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla kredi haberi için ''Usakgundem.com'' adresini takip ediniz.