Acil nakit ihtiyacı olana ilaç gibi kredi Denizbank'tan! 0,99 faizle ihtiyaç kredisi bir paket sigaradan daha ucuz taksitle ödenecek

Bankalar müşterileri için ihtiyaç kredilerini sunmaya devam ediyor. Nisan ayı ile birlikte değişen kampanya ve faiz oranları ile birlikte yenilenen ihtiyaç kredileri duyuruluyor. Kampanyalarını art arda sıralayan bankalar arasında yer alan Denizbank'tan acil nakit ihtiyacı olanlara yönelik ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlendi.
Acil nakit ihtiyacı olana ilaç gibi kredi Denizbank'tan! 0,99 faizle ihtiyaç kredisi bir paket sigaradan daha ucuz taksitle ödenecek

Acil nakit ihtiyacı olana ilaç gibi kredi Denizbank'tan! 0,99 faizle ihtiyaç kredisi bir paket sigaradan daha ucuz taksitle ödenecek - Bankalar, müşterilerinin  nakit ihtiyaçları için çeşiti vade ve faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. İhtiyaç kredisi veren kamu ve özel bankalar kampanyaları ile biribiriyle yarışırken Denizbank'tan yeni açıklama geldi. Düşük faiz oranı ile müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılayacağını bildiren Denizbank'tan günlük bir sigara paketinden daha ucuz taksitle kredi verileceği açıklandı. 

DENİZBANK, 0,99 FAİZLE İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Müşterilerinin nakit ihtiyaçları için kredi sunan Denizbank, 70 bin liraya kadar kredi vereceğini açıkladı. Denizbank, 70 bin liraya kadar vereceği ihtiyaç kredisi fırsatı için vade ve taksit seçeneklerini belirledi. Bu çerçevede 0,99  faiz oranıyla 36 aya varan vadeyle 3 bin liradan 70 bin lirya kadar kredi imkanı tanıdığını açıkladı. İhtiyaç kredisi fırsatı sunan Denizbank, ihtiyaç kredisinde taksitlerinin 246 liradan başlayacağını bildirdi. Söz konusu ihtiyaç kredisi kampanyasının 10 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu bildiren Denizbank, detayları ise şu şekilde paylaştı;

''Kampanyadan; geçerli tarihler arasında, MobilDeniz'i indirip, "Müşteri Ol" butonu üzerinden ilerleyerek, uzaktan DenizBank’lı olma sürecini, ilk defa tamamlayan, yeni DenizBank’lılar faydalanabilir. Müşteri olduktan sonra, belirlenen tarihler arasında, MobilDeniz uygulaması üzerinden, kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kampanyadan, ilk kez müşteri olup, kredi başvurusu yapan DenizBank’lılar, 1 ay süresince yararlanabilir. Yasal vade sınırlamaları gereği, maksimum vadeler; 100 bin lira üstündeki tutarlar için 12 ay, 50 bin lira ve  100 bin lira aralığındaki tutarlar için 24 ay, 50 bin lira ve altındaki tutarlar için maksimum vade 36 aya kadardır.'' ifadelerine yer verildi.

Denizbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde alt limit olan 3 bin liralık miktar için;

3 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 12 vade ve yüzde 2.26 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 270 lira 78  kuruş olarak açıkladı. Toplam ödemenin 3 bin 261 lira 72 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 17,00 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 15 olduğu bildirildi. 

Denizbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 30 bin liralık miktar için;

30 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 3,25  faiz oranıyla toplam faizi 27  bin 613  lira 1 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin bin 600 lira 37 kuruş ve toplam ödemenin 57 bin 763 lira 32 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 61,94 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 150 lira olduğu kaydedildi.


Bahsi geçen ihtiyaç kredisi hakkında bilgi ve başvuru için Denizbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler