721.000 TL'ye sıfır km Toyota Corolla! Sadece 10 gün geçerli fiyat açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil alacak olanlar için Toyota Corolla 721.000 TL’lik özel fiyatla satışa çıktı. Toyota Corolla model sıfır kilometre otomobili en ucuz şekilde satın alma yolu nedir?
721.000 TL'ye sıfır km Toyota Corolla! Sadece 10 gün geçerli fiyat açıklandı!

Otomobil piyasasında fiyatlar ile alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. Ağırlaşan ekonomik koşullarda bireysel müşterilere satışlar her geçen gün daha da azalıyor. Araç kiralama filolarının satın aldıkları otomobiller Türkiye’de otomobil piyasasında firmaları ayakta tutmaya devam ediyor. Bireysel müşteriler ise en ucuz fiyatla araçları satın almanın yollarını zorluyorlar. Böyle bir imkan bulunurken bu koşullara sahip olanlar ikinci el fiyatından bile düşük fiyatlarla sıfır araç sahibi oluyorlar.

UCUZ OTOMOBİL SATIN ALMA YOLU!

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatları oldukça yükseldi. Üstelik otomobil firmaları Mayıs ayının başında araçların fiyatlarına yapılacak olan zamlar için şimdiden hesaplamalara başladılar. Bu zamlardan önce otomobillerini alacak olanlar kazançlı çıkacaklar. Bir de indirim ile otomobil alımını sağlamak araç sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Bunun yolu da otomobilleri ÖTV’siz bir şekilde satın almaktan geçiyor. Bu şekilde araçların fiyatları hemen hemen yarı yarıya düşüyor.

ÖTV’siz araç satın alabilmek için kişilerin ÖTV muafiyeti haklarının olması lazım. Bu tamamen devletin verdiği yasal bir imkan oluyor. Bu hakka sahip olanlar sıfır kilometre araç alımında ÖTV ödemesi yapmıyorlar. Bunun için ise yüzde 90 ve üzerinde engelli olmak veya hane içerisinde böyle bir yakına sahip olmak gerekiyor. Bu koşulun sağlanması ile beraber sıfır kilometre otomobil fiyatları çok yüksek oranlarda düşüyor.

TOYOTA COROLLA’DA ÖTV’SİZ SATIŞ!

Otomobil fiyatları incelendiğinde toplam fiyatın hemen hemen yarısını ÖTV oluşturuyor. Bundan dolayı ÖTV maliyetinin araç fiyatından çıkması durumunda otomobil sahibi olmak kolaylaşıyor. Toyota Corolla için ÖTV’siz fiyat açıklandı. Şu anda Toyota Corolla 1.346.000 TL fiyatla satılıyor. Bu fiyat ÖTV muafiyeti olanlar için 721.000 TL’ye düşüyor. Bu şekilde 2024 model sıfır kilometre Toyota Corolla’ya çok makul bir fiyat ile sahip olunabiliyor.