698.000 TL kampanyası! Özel fiyatla Toyota Corolla satışları patladı!

Sıfır kilometre Toyota Corolla için ucuz fiyat kampanyası başlatıldı. Toyota Corolla için yapılacak olan özel satışlarda fiyat 698.000 TL olarak açıklandı.
698.000 TL kampanyası! Özel fiyatla Toyota Corolla satışları patladı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil alımlarında uygun fiyat arayışı hız kazandı. İnsanlar çok yüksek bedel ödemek yerine daha uygun fiyatlarla sıfır kilometre araç almak istiyorlar. Bunu yaparken de kaliteden de taviz vermek istemiyorlar. Oluşan son güncel piyasada hem kaliteli hem de ucuz fiyat oldukça güç bir durum haline geldi. Ancak bunun tek bir formülü bulunuyor. Bu formül ile insanlara sıfır kilometre otomobil alımlarında oldukça düşük bir fiyat imkanı sağlanabiliyor.

ÖZEL SATIŞLAR YAPILIYOR!

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatları birim birim incelendiğinde araç fiyatı kadar da ÖTV maliyeti olduğu görülüyor. Uygun fiyatlı otomobil için bu ÖTV maliyetinin ortadan kalkması gerekiyor. Bu da ÖTV muafiyetli satışlarla mümkün oluyor ama bu satışlar da herkese açık olmuyor. Sıfır kilometre otomobilleri ÖTV’siz satın alabilecek olan kişiler çok keskin kurallarla belirleniyor. Çoğu kişi de bu kapsama girmiyor. Az sayıda kişi ise tek kuruş ÖTV ödemeden sıfır kilometre araç sahibi oluyorlar.

Engelli muafiyeti adı da verilen ÖTV muafiyeti ile engeli olan kişilere ÖTV’siz sıfır kilometre otomobil satın alma hakkı veriliyor. Ancak bu hak her engelliye de verilebilen bir hak olmuyor. Bu hakkı kullanabilmek için kişilerin yüzde 90 ve üzerinde engel oranına sahip olmaları gerekiyor. Bunu sağlayan kişiler gerekli işlemleri yaparak sıfır kilometre otomobil alımlarını ÖTV’siz bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar.

ÖTV muafiyetli sıfır kilometre otomobil satışlarının bazı kuralları bulunuyor. Öncelikle ÖTV dahil fiyatı 1.591.200 TL’yi geçmeyen araçlar bu imkan ile satın alınabiliyor. Ardından ise satın alınan bu araçlar 5 yıl boyunca satılmaması gerekiyor. Eğer bu süre dolmadan satış gerçekleşirse muaf olunan ÖTV’yi devlet tahsil ediyor.

TOYOTA COROLLA KAMPANYASI

Toyota Corolla için çok özel bir imkan açıklandı. Toyota Corolla fiyatları 1.346.500 TL’ye satılıyordu. Firma bu araçta kampanya indirimi yaparak fiyatı 1.260.000 TL’ye indirdi. ÖTV muafiyeti de devreye girince bu aracın fiyatı 698.000 TL oluyor. ÖTV muafiyeti hakkı olanlar sadece 698.000 TL ödeme yaparak sıfır kilometre Toyota Corolla sahibi oluyorlar.