6 milyon Ankaralıya beklenen müjde geldi! ABB devreye girdi artık herkese 2 TL oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile 6 milyon Ankaralıya hizmet sunarken beklenen müjde geldi. ABB devreye girdi artık 2 TL'den satılacak...
6 milyon Ankaralıya beklenen müjde geldi! ABB devreye girdi artık herkese 2 TL oldu

6 milyon Ankaralıya beklenen müjde geldi! ABB devreye girdi artık herkese 2 TL oldu - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal belediyecilik anlayışı ile yeni hizmetlerini peş peşe devreye sokarken bunlardan biri daha açıklandı. Başkan Yavaş yapmış olduğu açıklama ile tüm Ankaralılara müjde verdi.

Son dönemde enflasyonda yaşanan yükseliş nedeni ile zam yağmuru yaşanırken özellikle de kafe, restroran gibi yerlerde yiyecek ve içecek fiyatları akıl almaz seviyelere ulaşmıştı. Bazı mekanlarda bardak çay 25 liraya, kahve 100 liraya satılırken Ankara Büyükşehir Belediyesi milyonlarca Ankaralıya iyi haberi verdi.

BATIKENT REKREASYON ALANI HİZMETE AÇILDI FİYATLAR YÜZ GÜLDÜRDÜ!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın açılışını gerçekleştirdiği ve içerisinde BelPa Kafe, oyun alanları, spor kompleksi, yürüyüş ve bisiklet yolları, Gençlik Merkezi, Kadınlar Lokali’nin yer aldığı Batıkent Rekreasyon Alanı 7’den 70’e her kesimin uğrak noktası oldu.

batikent-alani.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın açılışını gerçekleştirdiği “Batıkent Rekreasyon Alanı” Başkentlilerin yeni uğrak noktası oldu. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığının Batıkent’e kazandırdığı ve içerisinde BelPa Kafe, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor kompleksleri, futbol ve basketbol sahası, Gençlik Merkezi ile Kadınlar Lokali’nin yer aldığı rekreasyon alanı vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Belpa Kafe fiyatları da şu şekilde açıklandı:

-Çay 2 TL

-Su 3 TL

-Soda 5 TL

-Filtre kahve 18 TL

-Kafe latte 22 TL

-Sandviç 45 TL

-Tost 45 TL

-Pizza 105 TL

Dışarıda 25 liraya satılan çayın belediye tarafından sadece 2 TL'den satılmaya başlaması büyük sevinç yaratırken Ankaralılar parka akın etti. Özellikle de kamp sandalyelerini alan vatandaşlar parka akın ederken 7'den 70'e park ziyaretçi akınına uğradı.