6 - 18 yaş arası herkese 22 28 Nisan tarihleri arasında TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu

22 - 28 Nisan tarihleri arasında 6 18 yaş arası herkese tamamen ücretsiz oldu. Mutlaka yapın...
6 - 18 yaş arası herkese 22 28 Nisan tarihleri arasında TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu

6 - 18 yaş arası herkese 22 28 Nisan tarihleri arasında TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu - Tüm Türkiye genelinde 23 Nisan kutlamaları için özel etkinlikler ve kutlama programları gerçekleştirilmeye başlanırken bunlardan biri de İzmir için açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin 30 ilçesinde 30 gün boyunca büyük bir coşkuyla kutlayacak. İlçelerde “Gezici Çocuk Şenliği” ile çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak, 23 Nisan Salı günü ise Kültürpark büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bayram günü toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak.

28 NİSAN TARİHİNE KADAR 6-18 YAŞ HERKESE ÜCRETSİZ OLDU!

İzmir Doğal Yaşam Parkı ise 6-18 yaş arasındaki ziyaretçilerini 22-28 Nisan tarihlerinde ücretsiz ağırlayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin dört bir yanında düzenleyeceği etkinliklerle kutlayacak. “İzmir’in Dört Bir Yanında Şenlik Var” temasıyla 30 gün boyunca 30 ilçede düzenlenecek “Gezici Çocuk Şenlikleri” ile çocuklar pandomin, sihirbaz gösterileri, konserler, dans ve tiyatro gösterileriyle bayramın tadını doyasıya çıkaracak.

23-nisan-tarihi.jpg

23 Nisan'da ise binlerce çocuk Kültürpark’ta düzenlenecek Çoçuk Şenliği’nde bayramın tadını doyasıya yaşayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu taşıma hizmetleri (İZDENİZ, İZULAŞ, METRO, ESHOT, İZTAŞIT, TRAMVAY) 23 Nisan Salı günü ücretsiz hizmet verecek.

Düzenlenen etkinlikler kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar kapsamında İzmir Doğal Yaşam Parkı 6-18 yaş arası ziyaretçilerini ücretsiz olarak ağırlayacak. Ücretsiz ziyaretler 22 Nisan 2024 tarihi itibari ile başlayacak ve 28 Nisan tarihine kadar devam edecek.