50.000 TL'ye 3.811 TL taksit! Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisine yeni kampanya!

İhtiyaç kredisi çekmek için Ziraat Bankası'na başvuru yapacak olanların karşılaşacakları yeni maliyetler açıklandı. Ziraat Bankası 50.000 TL ihtiyaç kredisi için ne kadar aylık taksit ödemesi talep ediyor?
50.000 TL'ye 3.811 TL taksit! Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisine yeni kampanya!

Türkiye'de vatandaşlar oldukça zorlu bir ekonomik süreçten geçiyorlar. Bu sıkıntılı dönemde çoğu kişi derin bir nakit krizi yaşıyor. Nakit erişiminde yaşanan bazı kesintiler insanların bütçelerini çevirmeleri konusunda oldukça zorlayıcı olabiliyor. Bütçelerindeki gelir gider dengelerini sağlamak isteyenler ise ek kaynaklara büyük ihtiyaç duyuyorlar. Bunun tek yolu da bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Ancak ihtiyaç kredisi çekecek olanları da ayrı bir sorun bekliyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ PATLADI!

Türkiye ekonomisinde belirsizliği süren bir faiz sıkıntısı yaşanıyor. Bir dönem Merkez Bankası'nın yöneten ekibin içi dolu olmayan faiz karşıtlığı ekonomide dengeleri alt üst etti. Mehmet Şimşek ile beraber yeni dönem başladı ama bu sefer de ekonomiyi toparlamak kolay olmuyor. Merkez Bankası sık sık faiz artırımı kararı veriyor. Sorunları çözemese de bu kararların alınması gerekirken kredi faizleri de buna bağlı olarak patladı. İhtiyaç kredisi çekecek olanlar bundan dolayı çok yüksek faizlerle karşılaşmaya başladılar. Başka çaresi kalmayanlar bu yüksek faiz maliyetini göze alarak ihtiyaç kredilerini çekiyorlar.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Türkiye'de insanların algısında en düşük maliyetli kredilerin kamu bankalarında olduğu şeklinde bir bilgi bulunuyor. Bu dönem dönem doğru bir değerlendirme olmuştur. Ancak şu anda bazı özel bankalar kamu bankalarından daha düşük maliyetlerle ihtiyaç kredisi veriyorlar. Yine de ihtiyaç kredisi çekmek için kamu bankası Ziraat Bankası'nın seçecek olanlar için bu banka yeni kredi maliyetlerini açıkladı.

Ziraat Bankası müşterileri 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 3 yıla yayılan taksitlerle geri ödenebilen bu ihtiyaç kredisi için 50.000 TL sınırı uygulanıyor. Ziraat Bankası müşterileri eğer daha yüksek limitli ihtiyaç kredisi çekmek isterlerse o zaman azami vade süreleri limit tutarına göre 24 aya veya 12aya kadar düşebiliyor.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

ziraat-ihtiyac.jpg

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 5,34 olarak değiştirildi. 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler bu bankaya aylık 3.811 TL kredi taksiti ödüyorlar.