4A SSK 4B BAĞKUR 4C memur emeklileri! Tüm emeklilere tek seferlik 3.000 TL fatura yardımı müjdesi

Milyonlarca emekliye oh dedirtecek müjde açıklandı. Emeklilere tek seferlik 3.000 TL fatura yardımı müjdesi geldi. İşte şartları...
4A SSK 4B BAĞKUR 4C memur emeklileri! Tüm emeklilere tek seferlik 3.000 TL fatura yardımı müjdesi

4A SSK 4B BAĞKUR 4C memur emeklileri! Tüm emeklilere tek seferlik 3.000 TL fatura yardımı müjdesi - Emeklilerin geçim derdi her geçen gün artmaya devam ederken milyonlarca emekliyi rahatlatacak olan yeni müjde geldi.

Emeklilere ödenecek olan promosyon rakamı arttırılırken kamu bankalarının açıkladığı rakam sonrasında gözler özel bankalara çevrilmişti. Özel bankaların promosyon rakamları da peş peşe açıklanmaya devam ederken bu açıklamalardan birini de ING Bank yaptı. ING Bank emeklilere yönelik 3 bin TL'lik fatura desteği olarak tek seferlik ödeme yapacak.

ING BANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU NİSAN AYI KAMPANYASI!

ING Bank tarafından yapılan açıklamada "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 12.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler." denilerek otomatik ödeme talimatı veren emeklilere 3 bin TL ek ödeme yapılacağı duyuruldu. Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

ng-emekli-promosyon.jpg

Kampanyadan, 28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında bankamızdan ilk kez emekli maaşını alacak ve bu tarihler arasında nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, Otomatik Fatura Talimatı vermeleri ve vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip olmaları koşuluyla faydalanabilir.

Kampanyaya katılım için 28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında SGK Kapsamında Gelir/Aylık Alanlara Ek Promosyon Ödenmesine İlişkin Bilgi ve Katılım Formu'nun alınmış olması gerekir. Kampanyaya katılmak için 30 Nisan 2024 tarihine kadar vadesiz hesaptan tanımlı Otomatik Fatura Talimatları'nın verilmiş olması ve vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip olunması gerekir.

Kampanya kapsamında vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip müşterilerin vadesiz hesaplarından 3 adet ve üzerinde verecekleri her Otomatik Fatura Talimatı'na 600 TL, toplamda en fazla 3.000 TL ek nakit promosyon ödenir. 5 adetten fazla Otomatik Fatura Talimatı verilmesi durumunda ek bir tutar ödenmez.

Söz konusu 3 bin TL'lik ödemeyi almak isteyen emeklilerin ING Bank emekli maaşı promosyon sözleşmesi imzalaması, 3 yıl boyunca maaşını bu bankadan almaya söz vermesi ve en az 5 adet otomatik ödeme talimatı vermesi gerekecek. Bu şartları yerine getiren emeklilere 12 bin TL net promosyon tutarına ek olarak 3 bin TL de fatura desteği parası ek promosyon olarak ödenecek.