4 LT'lik Ayçiçek yağı için görülmemiş İNDİRİM! 69.90 TL'den STOKLARLA SINIRLI ilk kapan alır

Ayçiçek yağı fiyatları yükselmeye devam ederken Bizim Toptan Market çılgın ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu. 4 LT Ayçiçek yağı sadece 69.90 TL 'den bunu yapanlara satılacak...
4 LT'lik Ayçiçek yağı için görülmemiş İNDİRİM! 69.90 TL'den STOKLARLA SINIRLI ilk kapan alır

4 LT'lik Ayçiçek yağı için görülmemiş İNDİRİM! 69.90 TL'den STOKLARLA SINIRLI ilk kapan alır - Son dönemde fiyatı en çok yükselen gıda ürünlerinden biri de Ayçiçek yağı olarak öne çıkmıştı. Fiyatı yeniden rekor seviyeye ulaşan Ayçiçek yağını ucuza almak isteyen kişilere yönelik Bizim Toptan Market yeni kampanyasını duyurdu. Kredi kartı ile ödeyenler ucuza yağ alacaklar!

BİZİM TOPTAN MARKET AYÇİÇEK YAĞI KAMPANYASI! 4 LT ONA VE BİZİM AYÇİÇEK YAĞI FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Ayçiçek yağı almak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Bizim Toptan Market bünyesinde Ona ve Bizim Ayçiçek yağı markalı yağlar için satış fiyatı kampanyalı olarak 169,90 TL olarak uygulanacak.

kampanya.jpg

Ödemesini kredi kartı ile yapan kişiler Ziraat Bankası Bankkart üyesi olmaları durumunda 100 TL indirim kazanacaklar. Böylelikle ayçiçek yağı satış fiyatı sadece 69,90 TL'ye düşmüş olacak. İşte 100 TL indirim almanın yolu ve kampanya koşulları:

Bizim Toptan Market tarafından yapılan açıklamada "1-30 Nisan tarihleri arasında www bizimtoptan com tr ’de 300 TL’ye varan Bankkart Lira Fırsatı ! Bankkart ile www bizimtoptan com tr ‘ den tek seferde yapılacak 1000 TL ve üzeri işlemlere 100 TL, 2500 TL ve üzeri işlemlere 300 TL Bankkart Lira Hediye!" ifadelerine yer verildi.

30 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada Bankkart, Başak Bankkart sahipleri tek seferde yapacakları alışverişlerde indirim hakkı elde edebilecekler. Tek seferde bin TL ve üzeri alışveriş yapan kişilere 100 TL indirim sağlanırken yapılan alışveriş tutarı yükseldikçe 300 TL'lik toplam indirim uygulanacak.