392.900 TL'ye ayaklar yerden kesiliyor! Renault'tan sıfır arabada son fırsat!

Sıfır kilometre araba alacaklar için çok kapsamlı bir finansman çözümü geliştiren Renault araç sahibi olmayı kolaylaştırdı. Renault Express Van için çok özel bir ödeme sistemi açıklandı.
392.900 TL'ye ayaklar yerden kesiliyor! Renault'tan sıfır arabada son fırsat!

Türkiye’de sıfır kilometre araba sahibi olmak başlı başına bir mesele olmaya başladı. İnsanlar yaşanan ekonomik gerilemelerden dolayı önlerini görmekte zorlanıyorlar. Yaşanan bu durum karşısında ise araç ihtiyacı olanlar paralarını buraya bağlamak istemiyorlar. Ancak bir yandan da araba ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor. Bu durum içerisinde kararsız kalan müşteriler için Renault’tan dikkat çeken bir hamle geldi.

RENAULT EXPRESS VAN İÇİN ÖZEL KAMPANYA!

Araç sahibi olmak isteyenler binek otomobiller yerine hafif ticari araç seçeneklerini değerlendiriyorlar. Bu şekilde daha düşük fiyatlarla karşılaşan insanlar bütçelerini ve imkanlarını da zorlamamış oluyorlar. Üstelik araba ihtiyaçları da en ekonomik şekilde karşılanabiliyor. Renault markası bunu Renault Express Van model hafif ticari araç ile yapıyor ve bunun için müşterilere çok özel imkanlar sunuluyor.

Renault tarafından yapılan açıklamaya göre Renault Express Van model araç 751.900 TL fiyat ile satılıyor. Ancak bu parayı direkt peşin olarak ödemek her müşteri için mümkün olmayabiliyor. Bu durum karşısında müşterilerin imdatlarına Renault Finans yetişerek kredi desteği sağlanıyor.

rrenault.jpg

Renault Finans tarafından müşterilere 24 ay vadeli 359.000 TL kredi imkanı sağlanıyor. Bu durumda müşteri Renault Express Van model aracı satın almak için önce peşinat olarak 392.900 TL tutarında ödeme yapıyor. Kalan tutar ise kredi ile karşılanıyor. Müşteriler bu şekilde sıfır kilometre araba sahibi olma imkanı elde etmiş oluyorlar.

Öte yandan bu fiyat imkanları ile Renault Express Van model sıfır kilometre arabayı alacak olanların ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Mart ayının başından itibaren araç fiyatları değişeceği için muhtemelen daha yüksek fiyatlarla karşılaşılacak.