31 Mayıs saat 23.59'da sona eriyor! Halkbank uçak bileti satın alımlarında 500 TL hediye veriyor

Halkbank 31 Mayıs tarihine kadar yapılacak olan o harcamalarda 500 TL hediye verecek.
31 Mayıs saat 23.59'da sona eriyor! Halkbank uçak bileti satın alımlarında 500 TL hediye veriyor

Halkbank internet sitesi üzerinden duyurdu. Banka 31 Mayıs tarihine kadar yapılacak olan uçak, seyahat ve konaklama gibi harcamalarda 500 TL hediye vereceğini açıkladı. Peki bu kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan harcadıkça kazan kampanyalarını yakından takip ediyor ve bu tarz kampanyaları kaçırmak istemiyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak bankaların sundukları kampanyaları araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

Peki Halkbank tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir? Kampanyanın şartları ve yapılması gereken her şey haberimizde yer alıyor.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Halkbank 10 Nisan tarihinde internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bu kampanyayı 31 Mayıs tarihine kadar Paraf Ticari kredi kartları ile havayolu, konaklama ve seyahat sektörlerindeki tek seferde yapılacak olan 2000 TL ve üzeri harcamaya 100 TL olmak üzere toplamda 500 TL ParafParaf hediye verecektir. 

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kampanyada belirtilen tarihler boyunca müşterilerin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabilecekleri toplam tutar en fazla 500 TL olacaktır. Kampanyaya katılım sağlamak için harcamada yapmadan önce Paraf Mobil'den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanyaya kayıt olduktan sonra ise harcamalar yapılmalıdır. 

Kampanyaya havayolu, konaklama ve seyahat kategorisine giren fiziki ve sanal iş yerlernide yapılan tüm harcamalar dahil edilecektir. Ayrıca Halkbank ticari POS'lardan yapılan harcamalarda yine kampanyaya dahil olacaktır.

İlgili Haberler