250 TL para iadesi kararı çıktı! Evine elektrik ve su faturası gelenlere müjde

Evine fatura gelen milyonlara yeni müjde geldi. 31 Mayıs 2024'e kadar başvuru yapanlara 250 TL para iadesi kararı çıktı.
250 TL para iadesi kararı çıktı! Evine elektrik ve su faturası gelenlere müjde

250 TL para iadesi kararı çıktı! Evine elektrik ve su faturası gelenlere müjde - Vatandaş faturalara yetişmekte zorlanırken fatura ödeyen kişilere yeni duyuru son dakika geldi. Milyonlarca fatura sahibine yapılan son dakika duyurusu ile 250 liraya varan tutarda para iadesi yapılacağı duyuruldu. İşte 250 TL para iadesi almak için yapmanız gerekenler...

AXESS OTOMATİK ÖDEME TALİMATI! KREDİ KARTI FATURA TALİMATI KAMPANYASI ŞARTLARI NELER?

Akbank tarafından yapılan açıklamada "Axess ile vereceğiniz yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatlarınızdan 250 TL’ ye varan chip-para kazanabilirsiniz! Mayıs ayında vereceğiniz tüm yeni fatura talimatlarınız için, FATURAC yazıp 4566’ya gönderin, 1 yeni fatura için 50 TL, 2 yeni fatura için 100 TL, 3 yeni fatura için 150 TL, 4 yeni fatura için 200 TL, 5 yeni fatura için 250 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayın!" denilerek yeni kampanya koşulları şu şekilde açıklandı:

axess-kampanya.jpg

  • Axess, Axess Öğrenci ve Free asıl kartınız ile bu kampanyadan 1 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında yararlanabilirsiniz.
  • Kampanya kapsamında birden fazla kartınız varsa minimum bir talimatın Axess veya Free kartınızda olması gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında Axess, Axess Öğrenci ve Free kartlarınız ile otomatik ödeme talimatı vereceğiniz 1 yeni fatura için 50 TL,2 yeni fatura için 100 TL, 3 yeni fatura için 150 TL, 4 yeni fatura için 200 TL, 5 yeni fatura için 250 TL chip-para kazanabilirsiniz.
  • Kampanya müşteri bazındadır. Mayıs ayı boyunca kampanyaya dahil olan kartlarınızla vereceğiniz tüm fatura ödeme talimatlarından en fazla 250 TL chip-para kazanırsınız.

Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişiler ödüllerini 3 Haziran 2024 tarihinde chip para olarak talimat verdikleri kartları üzerinden alacaklar. Ancak fatura talimatı veren kişiler 6 ay boyunca vermiş oldukları talimatları iptal etmemeleri şartı aranacak.