250.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı! İş Bankası ödenecek taksiti açıkladı!

İhtiyaç kredisi çekecek olanların karşılaşacakları kredi maliyetleri merak ediliyor. İş Bankası 250.000 TL ihtiyaç kredisi için ne kadar aylık taksit ödemesi talep ediyor?
250.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı! İş Bankası ödenecek taksiti açıkladı!

Türkiye'de yaşanan ekonomik koşullardan dolayı nakit sıkışıklığı genel bir problem haline geldi. Çeşitli gerekçeler ile paraya sıkışan kişilerin yolları bankalar ile kesişiyor. İhtiyaç kredisi çekerek bu nakit sorununu aşmayı planlayanlar banka banka araştırma yapıyorlar. Ancak gelinen süreçte düşük limitli ihtiyaç kredileri çoğu kişinin sorununu çözmüyor. Bunun üzerine en çok da yüksek limitli ihtiyaç kredilerine talep gösteriliyor. İş Bankası da yüksek limitli ihtiyaç kredilerinin kilidini müşterilerden gelen talep üzerine açtı. İş Bankası hangi koşullarda müşterilere ihtiyaç kredisi veriyor?

İŞ BANKASI'NDA YÜKSEK LİMİTLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

İş Bankası müşterileri bankalarına başvuru yapmaları durumunda oldukça makul şartlarda ihtiyaç kredisi çekme imkanına sahip oluyorlar. Bu imkanı değerlendiren müşteriler nakit sorunlarına çözüm buluyorlar. Bu şekilde kullanılacak olan ihtiyaç kredisi için İş Bankası'nın uyguladığı kurallar merak ediliyor.

İş Bankası yüksek limitli ihtiyaç kredisi için uygulanan aylık faiz oranını yüzde 4,80 olarak açıkladı. Bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanabilen müşteriler piyasa ortalamasının altında bir faiz maliyeti ile karşılaşıyorlar. Çoğu bankada ihtiyaç kredileri çok daha yüksek bir faiz oranı ile veriliyor. Ancak İş Bankası müşterileri bir miktar daha az faiz maliyeti ile üstelik yüksek limitli ihtiyaç kredisi çekiyorlar.

Yüksek limitli ihtiyaç kredileri için bankaların yapmış oldukları azami vade süresi uygulaması bankadan bankaya değişen bir uygulama olmuyor. BDDK talimatı ile belirlenmiş olan bu süre tüm bankalarda aynı şekilde uygulanıyor. Bu çerçevede 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredilerine en fazla 12 aya kadar vade yapılıyor. Bu kural oldukça katı bir şekilde uygulanıyor ve herhangi bir koşulla asla esnetilemiyor.

250.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

ihtiyac-kredisi.jpg

İş Bankası müşterileri 12 ay vadeli 250.000 TL ihtiyaç kredisi çekmek için başvuru yaptıklarında karşılaşacakları maliyetler banka tarafından açıklandı. Buna göre müşterilerin aylık 30.212 TL kredi taksiti ödemeleri gerekiyor. Bu şekilde yapılacak taksit ödemeleri ile beraber toplam kredi maliyeti 362.554 TL olarak hesaplanıyor. Müşteriler bu kredi için yıllık yüzde 109 oranında maliyet ile karşılaşıyorlar.