25 gün süreniz var | Ziraat Bankası kartı olan HERKESE 1.000 TL hediye bunu yapın yeterli

Ziraat Bankası kartı olanlara son dakika müjdesi açıklandı. 25 gün süreniz var hemen bunu yapan herkese 1.000 TL hediye edilecek.
25 gün süreniz var | Ziraat Bankası kartı olan HERKESE 1.000 TL hediye bunu yapın yeterli

25 gün süreniz var | Ziraat Bankası kartı olan HERKESE 1.000 TL hediye bunu yapın yeterli - Bankalarda Mayıs ayı kampanyaları tüm hızı ile devam ederken bu kampanyalardan birini de Ziraat Bankası açıkladı. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada bankkart sahiplerine para puan hediye edileceği duyuruldu.

ZİRAAT BANKASI BANKKART HEDİYE PARA NASIL KAZANILIR?

Banka tarafından yapılan açıklamada "1 Nisan 2024-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ziraat Mobil'den Ziraat Süper Şube müşterisi olan ve Bankkart Kredi Kartı başvuruları onaylanan müşterilerimize, Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Bankkart üye işyerlerinde Bankkart POS'undan tek seferde gerçekleştirecekleri her 1.000 TL ve üzeri alışverişe 250 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira hediye edilecektir." diyerek hediye bin TL bankkart lira yükleneceği ifade edildi. Yapılan açıklamada kampanya koşulları şu şekilde açıklandı:

ziraat-kampanya.jpg

Kampanya, 1 Nisan 2024-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ziraat Mobil'den Ziraat Süper Şube müşterisi olanlar için geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil'den katılım sağlanmalıdır.

Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapacakları her 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinde 250 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Ziraat Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Kampanya kapsamında müşteriler 31.05.2024 tarihine kadar teslim edilen ve kullanıma açılan kredi kartları ile 31.05.2024 tarihine kadar Hediye Bankkart Lira fırsatından faydalanabilecektir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Düzenlenen kampanyada Ziraat Bankası bankkart sahipleri kişi başına bin liralık bankkart lira hediye edilecek. Kampanyaya her bankkart müşterisi sadece bir kere katılabilecek. Kampanyadan yararlanmak isityorum diyen kişilerin 31 Mayıs 2024 tarihine kadar işlemlerini gerçekleştirmeleri yeterli olacak.