2024 Aile Destek Ödemesi bitti mi, uzatılacak mı?

Aile destek ödemesi ile ilgili olarak merak edilenlere yanıt aranıyor. Ödemelerin sona erip ermediği ile ilgili olarak yapılan araştırmalar devam ederken bir yandan da resmi açıklamalar takip ediliyor.
2024 Aile Destek Ödemesi bitti mi, uzatılacak mı?

Türkiye'de ihtiyaç sahibi olan dar gelirli aileler için verilen ekonomik destekler bulunuyor. Bu destekler arasında yer alan ve binlerce kişinin yararlandığı Aile destek Ödemesi de haziran ayı beraber merak konusu oldu. Aile destek ödemesi paketinin ne zaman sona ereceği araştırılan konular arasında yer alırken ''2024 Aile Destek Ödemesi bitti mi, uzatılacak mı?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Aile Destek Programı ödemeleri her ay hak sahiplerine yapılıyor. İkinci kez ödeme süresi uzatılan aile destek ödemesi yardımından faydalananlar ''Aile destek ödemesi ne zaman bitiyor, son gün ne zaman?'' sorularına yanıt aramaya devam ediyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ BİTTİ Mİ, UZATILDI MI 2024?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödemeden faydalananlara yapılan aile destek yardımı için son tarih araştırılıyor. Hane içi kişi başına düşen gelir tutarına göre belirlenen Aile Destek Programının bitiş tarihi merak konusu olmaya devam ederken geçtiğimiz yıl ödeme süresi uzatılan aile destek programının son ödemesinin bu yıl haziran ayında yapılacağı ifade edilmişti.

2024-aile-destek-odemesi-bitti-mi-uzatilacak-mi.webp

Temmuz ayında gerçekleştirilecek ödeme ile yardımın son bulacağı ifade edilirken hak sahipleri de gözlerini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan gelecek açıklamaya çevirdi. Ancak Aile Destek Ödemesinin biteceğine ya da uzatılacağına dair henüz bir açıklama gelmedi.

Aile destek ödemesi hane içi gelir tutarına göre 850 ile bin 250 TL arasında değişirken Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri de Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekilerek 7 Haziran itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlanacağı ifade edilmişti.