2023 Bayram şekeri fiyatları ne kadar?

Bu sene Mart ayına denk gelen Ramazan bayramı ile ilgili sorular milyonlarca vatandaş tarafından araştırılmaya devam ediyor.
2023 Bayram şekeri fiyatları ne kadar?

2023 yılının gelişinin ardından birçok kişi bayrama dair soruları arama motorları üzerinden aratmaya devam ediyor. Hicri takvime göre belirlenen  dini günler her sene miladi takvime göre 11 gün önce kutlanıyor. 2023 yılında mart ayına denk gelen Ramazan bayramına kısa bir süre kala birçok kişi şeker fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni yılın gelişi beraberinde pek çok zammı da getirirken Ramazan bayramında misafirlerine şeker ve çikolata ikram edecek olan vatandaşlar bayram şekeri, çikolatası fiyatlarını araştırmaya başladı. 

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Bu sene Mart ayına denk gelen Ramazan bayramı ile ilgili sorular milyonlarca vatandaş tarafından araştırılmaya devam ediyor. Mart ayına kısa bir süre kala pek çok kişi Ramazan bayramının hangi güne denk geldiğini merak ederken 23 Mart günü başlayan oruç 20 Nisan gününde son bulacak. Ramazan bayramının ilk günü ise 21 Nisan olacak. Ramazan bayramı ile ilgili tarihi toparlamak gerekirse şu şekilde yer alıyor;

  • Ramazan Başlangıcı - 23 Mart Perşembe
  • Kadir gecesi - 17 Nisan Pazartesi
  • Ramazan Bayramı Arifesi- 20 Nisan Perşembe
  • Ramazan Bayramı 1. Gün- 21 Nisan Cuma
  • Ramazan Bayramı 2. Gün- 22 Nisan Cumartesi
  • Ramazan Bayramı 3. Gün- 23 Nisan Pazar

BAYRAM ŞEKERİ FİYATLARI 2023

Ramazan bayramına kısa bir süre kala pek çok kişi bayramın maddi kısmına yönelik araştırmalara başladı. Misafirlikler ve ziyaretler bu bayramda oldukça yoğun olması beklenirken pek çok kişi misafirlerine bol bol ikram edilecek şeker ve çikolata fiyatlarını araştırıyor. Peki bayram şekeri kaç para? İşte detaylar...

2022 yılının Ramazan bayramında şeker fiyatları 45 ila 100 lira arasında değişiklik gösteriyordu. Esnaf geçtiğimiz sene şeker satışlarının az olduğuna dikkat çekerken bunun meydana gelen pahalılıktan dolayı olduğunu söylemişlerdi. Bu sene de şeker fiyatlarının geçen seneye kıyasla daha fazla olması bekleniyor.