2020 yılı konut ev kredisi hesaplama nasıl yapılır?

Vatandaşları destekleme adına kamu bankalarının destekleme paketleri arasında ev almak isteyenler için ev kredi hesaplama işlemleri hakkında bilgileri bulabilirsiniz.
2020 yılı konut ev kredisi hesaplama nasıl yapılır?
Genel olarak pek çok kişi tatil ya da taşıt kredilerin, tercih ederken konut kredilerinin de faiz oranları hakkında merak ettikleri bir takım sorular bulunmaktadır. Bankaların ev kredisi hesaplama işlemleri ile faiz oranları ve örnek ödeme tablosu meydana gelmektedir. Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve diğer katılım bankaları ev destek olanakları sunmaktadır. Ülkemizde ekonomik bakımından vatandaşları destekleme çalışmalarına bir yenisi daha katıldı. Böylece bankaların ev kredisi hesaplamaları ve ödeme tablosunu görmeleri mümkün olmaktadır.

 

Kamu Bankalarından Destek Kredisi Olanakları
Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarının konut, taşıt, tatil ve sosyal hayat kredisi paketleri açıklandı. Sıfır ya da ikinci el ev alımlarında 1 yıl ödemeden 15 yıl vadeyle kredi kullandırılacak. Ayrıca ikinci el taşıtlarda ise yüzde 0,82 ile faiz kullanılması uygu7laması yapmaktadır. Tatile çıkmak isteyenler için kredi imkanı sunan bankalardan bisiklet almak içinde ayrıca kredi kullanmak mümkün olacaktır. Bankaların kendine ait ev kredisi hesaplama ekranları oluşmaktadır.

 

Ziraat Bankası Ev Kredi Başvurusu ve Koşulları
Ziraat Bankası ev kredi başvurusu ve koşulları içinde sıfır ya da ikinci el evler için azami 500 bin liraya kadar 1 yıl ödemesiz ve 180 ay vade ile ev finansman olanağı sunulmaktadır. Ayrıca İzmir, Ankara ve İstanbul da azami kredi oranı 750 bin lira olmaktadır. Daha ayrıntılı bilgiler için banka ile iletişime geçerek yardım alabilirsiniz.

 

Halkbank Ev Kredi Başvurusu ve Koşulları
Sıfır ya da ikinci el ev alımlarında faiz oranı en düşük olarak seçilmesinin yanı sıra 12 aya kadar ödemesiz dönemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 15 yıla kadar vade ile finansman olanakları sunulmaktadır.

 

Vakıfbank Ev Kredi Başvurusu ve Koşulları
Vakıfbank ev kredi başvurusu ve koşulları olarak kampanya düzenleyen banka ev kredisini eşit taksitlerde ve azami 12 aya kadar ödemesiz dönemli olmaktadır. müşteri tercihine göre ödemesiz dönem vadesi daha kısa tutulmaktadır.