2018'de Para Kazanmanızı Sağlayacak İş Fikirleri

Herkesin hayali kısa zamanda çok para kazanmanın yolları ve kolay kazançtır. Gerekli araştırmayı yaparak, güvenli olduğuna emin olduktan sonra yatırım yapılmalıdır.
2018'de Para Kazanmanızı Sağlayacak İş Fikirleri

İşte sizin için bir kaç yatırım fikrimiz var.

Borsa İstanbul

Zamanla değer artışı yaşayan Borsa İstanbul girişimciler için pazar arayışına son veriyor. Yeterli sermayeniz varsa hesap açarak yatırıma başlayabilirsiniz. VİOP piyasası da yükselen yıldızlardan biridir. Burada düşük teminatlarla işlem yapılabildiği için daha karlıdır.

Youtuber Olmak

Youtube'da video izleyerek para kazanmak son yıllarda çok popüler. Youtuber olan kişiler buraya video yüklüyor ve izlendikçe para kazanıyor. Yaklaşık bir milyon izlenen kişi bin lira gibi bir kazanç sağlayacaktır. Bu kazanç videolara eklenen reklamlardan kazanılır. Bu işi yapmak için mikrofon, kamera ve parlak bir fikir yeterlidir.

Kırmızı Kaliforniya Solucanı

Solucan gübresi hemen herkes duymuştur. Bir anda yıldızı parlayan ve halen piyasada ihtiyaç olan bir iş koludur. Kırmızı kaliforniya Solucanı alarak bu işe başlayabilirsiniz. Yüz bin solucan için yaklaşık 40 metrekare alan ve 7 metrekarelik reaktör yeterli olacaktır. Bu şekilde açılan tesiste yapacağınız iş sonucunda 3 ay sonra yatırım ikiye katlanacaktır.

Mantar Yetiştiriciliği

Az sermaye ile garanti iş yapmak isteyenler için kültür mantarı yetiştirmek harika bir fikir. 2017 yılında en çok para kazandıran halen çok gözde. Yüz metrekarelik bir alan ayırarak 10 bin liralık mantar yetiştirmeniz mümkündür.