18 yaşından büyükler başvursun! Akbank 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Nakde ihtiyaç duyanlar için güzel haber geldi. Akbank 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor.
18 yaşından büyükler başvursun! Akbank 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Akbank internet sitesi üzerinden duyurdu. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için ihtiyaç kredisi avantjları açıklandı. 18 yaşından büyük olmak yetiyor. Akbank'a başvuranlara 100 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek. Peki Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranı nedir? Başvuru esnasında istenen belgeler nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstene zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Bizde çeşitle bankalar tarafından sunulan tüm kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki ihtiyaç kredisinin detayları nelerdir? 

AKBANK 100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERECEK!

Akbank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi fırsatını duyurdu. Buna göre krediye başvuru yapmak için 18 yaşından büyük olunması ve risk ve istihbaratta olumsuzluk olmaması gerekmektedir. İhtiyaç kredisi başvurusunda istenilen belgeler ise şu şekildedir;

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

  • Kimlik belgesi
    • Vatandaşlık numarasının yer aldığı nüfus cüzdanı veya
    • Pasaport
  • Adres belgesi
    • Son döneme ait elektrik, su, doğalgaz ve ev telefonu faturası (Faturalar, kişinin kendi adına ya da aynı soyadı taşıyan aile bireylerinden biri adına düzenlenmiş olmalıdır.
    • Fatura temin edilemiyor ise son bir aya ait ikametgah belgesi getirilebilir.)
  • Gelir belgesi

gibi belgeler istenmektedir. Ayrıca Akbank internet sitesi üzerinden örnek hesaplama yapabilmek  için bir hesaplama sistemi sunmuştur. Bu hesaplama sisteminde 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisinin avantajlarını sizler için öğrendik. İşte örnek hesaplama tablosu.

ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

Yukarıda Akbank ihtiyaç kredisi avantajları açıklanmıştır. Buna göre 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için aylık faiz oranı yüzde 4,18 olarak belirlenmiştir. Aylık taksit tutarı ise 11 bin 426 TL olmaktadır. 

İlgili Haberler