18-55 yaş arası milyonların dikkatine! 12 geri ödemesi yok 60 ay vade! Halkbank işini kurmak isteyene duyurdu

Kafasında her gün projesi olan ve kendi işini kurarak istihdam yaratmak isteyen vatandaşların tek eksiği genellikle nakit sorunu olurken Halkbank tarafından kendi işini kurmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama geldi.
18-55 yaş arası milyonların dikkatine! 12 geri ödemesi yok 60 ay vade! Halkbank işini kurmak isteyene duyurdu

Milyonlarca vatandaş her gün işe giderken kendi işinin patronu olma hayali kurmaya devam ederken Halkbank tarafından yapılan açıklama oldukça dikkat çekti. Duyuruda bulunan Halkbank kendi işinin sahibi olmak isteyen vatandaşlara 12 ay geri ödemesiz şekilde kredi imkanı sağlayacağını belirtirken bu kampanya dahilinde belli başlı kritlerin sağlanması gerektiği belirtildi. Halkbank tarafından yapılan duyurunun detayları dikkat çekerken vatandaşlar detayları araştırmaya başladı. Halkbank tarafından yapılan duyuruların detayları haberimizin devamında yer alıyor. 

HALKBANK İŞİNŞ KURMAK İSTEYENLERE DESTEK VERDİ!

Kafasında her gün projesi olan ve kendi işini kurarak istihdam yaratmak isteyen vatandaşların tek eksiği genellikle nakit sorunu olurken Halkbank tarafından kendi işini kurmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Yeni bir kredi kampanyasının duyurusunu yapan Halkbank açıklaması ile oldukça dikkat çekerken kendi işini kurmak isteyen vatandaşları oldukça heyecanlandıran bir duyuru yapıldı. Duyuru ve kampanyanın detayları haberimizin devamında yer aldı. 

Kendi işini kurmak isteyen vatandaşlara Halkbank tarafından yapılan açıklamada 12 ay geri ödemesiz kredi imkanının sağlanacağı belirtildi. Bu kredi kapsamında başvuru yapacak vatandaşların bir takım şartları da karşılaması gerektiği belirtilirken yapılan açıklama oldukça dikkat çekti. 12 ay geri ödemesiz 60 ay vade seçeneği ile kendi işinin kurmak isteyenlere sağlanacak kredi detayları vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Kendi işinin kurmak isteyenlere Halkbank tarafından verilen destek ödemesinde başvuruyu tecrübe sahibi ve diplomasına sahip olduğu alanda iş kuracak vatandaşlara imkan tanınacağı belirtildi. 

12 AY GERİ ÖDEMESİ YOK!

Halkbank tarafından sağlanan destek ödemesinde aranan belli başlı şartlar yer alırken bu şartları sağlayarak başvuran ve başvurusu onaylanan vatandaşlar 12 ay boyunca iş yerini işletirken işinde 12 ay çalıştıktan sonra geri ödeme yapmaya başlayacak. Kendi işinin kurmak isteyen ve Halkbank destek ödemesi karşısında şartları sağlayan vatandaşlar için Halkbank tarafından yapılan duyuruda "Bir iş fikrine dayalı olarak kendi işini kurmak isteyen/kurmuş olan, bu iş ile ilgili faaliyeti yürütme yeteneğine ve tecrübesine sahip olduğu kanaati edinilen girişimciler hedef kitlemizdir" ifadeleri yer aldı. 

Bu krediyi çekmek isteyen vatandaşlar için Halkbank  "Konfeksiyon sektöründe uzun yıllar faaliyet gösteren satış yetkilisinin kendi iş yerini kurması gibi" cümlesi ile kampanya kapsamını örneklendirirken krediye ait üst limit 250 bin TL olarak belirlendi. Krediye en az ilkokul mezunu ve 45 yaş altı vatandaşların başvuru yapabileceği, gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda ise bu yaş şartının 55 olması kişilerin başvurularını şahsen gerçekleştirmesi gerektiği belirtildi. Başvurular Halkank sayfası üzerinden hala devam ediyor.