1,5 Milyon TL'lik Opel Mokka 870.000 TL'ye satışa çıktı!

Sıfır kilometre otomobil alacaklar için Opel tarafından özel bir teklif yapılıyor. ÖTV muafiyeti hakkı olanlar sıfır kilometre Opel Mokka’yı sadece 870.000 TL ödeme yaparak satın alabiliyorlar.
1,5 Milyon TL'lik Opel Mokka 870.000 TL'ye satışa çıktı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satışlarında bir gerileme meydana gelirken otomobil firmalarında yeni hamleler gelmeye başladı. Firmalar araç satışlarını artırabilmek için kampanya üzerine kampanya düzenlemeye başladılar. Bu kampanyalar ile beraber sıfır kilometre otomobil alımları oldukça ucuz bir hale gelebiliyor. Özel kampanyaların da devreye girmesi ile sıfır kilometrede fırsat fiyatları otomobil piyasasında etkili olmaya başladı. Bu şekilde bir kampanya da göz alıcı SUV model araçlardan olan Opel Mokka için yapılıyor.

OPEL MOKKA ÖTV MUAFİYETLİ KAMPANYA İLE SATILIYOR

Opel Mokka oldukça beğenilen bir model olarak büyük talep alsa da liste fiyatı çoğu kişi için zorlayıcı olabiliyor. Bu araç için firma ÖTV muafiyetli satışlara başladı. Opel Mokka’nın Edition donanımı yapılan kampanya indirimi ile 1.567.900 TL’ye düştü. Bunun ÖTV muafiyeti için büyük bir önemi var. ÖTV muafiyeti hakkı olan müşteriler sadece ÖTV fiyatı dahil 1.591.200 TL’yi aşmayan otomobilleri ÖTV’siz bir şekilde satın alabiliyorlar. Son yapılan indirim ile beraber Opel Mokka’nın Edition donanımı da ÖTV muafiyeti kapsamına girmiş oldu.

Devletin kısıtlı sayıda vatandaşa sağlamış olduğu ÖTV muafiyeti imkanı ile sıfır kilometre otomobil fiyatlarında hemen hemen yarı yarıya bir indirim sağlanabiliyor. Bu çerçevede devlet bu hakkı sadece yüzde 90 ve üzerinde engeli olan vatandaşlara veriyor. Bu hakka sahip olan kişiler sıfır kilometre otomobil satın almak istediklerinde araç için ÖTV ödemesi yapmıyorlar ve bu da çok büyük bir fiyat indirimi anlamına geliyor.

ÖTV muafiyetli kampanya ile Opel Mokka’nın fiyatının kaç TL’ye düştüğü de belli oldu. ÖTV’siz sıfır kilometre otomobil satın alma hakkı olan kişiler 2024 model Opel Mokka’nın Edition donanımını satın almak istediklerinde 1.567.900 TL ödemek yerine sadece 870.000 TL ödeme yapıyorlar. Bu tutar için ise ayrıca taşıt kredisi kullanılabiliyor. Bu şekilde çok beğenilen bir model olan Opel Mokka’ya sahip olmaz oldukça ucuz bir hale gelebiliyor.