13 bankadan ortak karar! Bankaya TL koyana her ay 1 memur maaşı kadar para yatacak

Bankalardan ortak karar açıklandı. Bankaya TL koyana her ay 1 memur maaşı kadar para yatacak. Bankaların 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları coştu en yüksek faiz veren banka kesenin ağzını açtı.
13 bankadan ortak karar! Bankaya TL koyana her ay 1 memur maaşı kadar para yatacak

13 bankadan ortak karar! Bankaya TL koyana her ay 1 memur maaşı kadar para yatacak - Türkiye yeni bir faiz dolar sarmalarına girerken Merkez Bankası yaşanan duruma el koymuş ve parasal sıkılaşma politikasına geçiş yapmıştı. Yaşanan süreçte politika faiz oranı büyük bir hızla yükselirken bu da bankaların faiz oranlarına da yansımıştı.

Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararı sonrasında bankaların 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranları uçuşa geçmişti. Alınan kararlar sonrasında bankaya para koyanlara ödenen tutar memur maaşını bile geride bırakırken TL birikimini bankaya koyanlara yeni bir gelir kapısı açılmış oldu. İşte güncel oranlar...

32 GÜNLÜK VADELİ MEVDUAT HESABI GÜNCEL FAİZ ORANLARI! EN YÜKSEK FAİZ HANGİ BANKADA?

Bankaların 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranlarında adeta patlama yaşandı. Yapılan güncelleme sonrasında en yüksek 32 günlük mevduat faizi yüzde 58 seviyesine ulaştı. En yüksek faiz veren banka ise bu oranı uygulayan Alternatif Bank VOV hesap oldu.

ilanlar-1.jpg

750.000 TL AYLIK FAİZ GETİRİSİ NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Sahip olduğu 750 bin lirasını 32 günlük vadeli mevduat hesabı ile değerlendirmek isteyenlere:

Alternatif Bank 36 bin 250 TL.

Denizbank 34 bin 981 TL,

Fibabanka 35 bin 605 TL getiri sağlayacak.

Bankaların faiz oranları yatırılan tutara göre değişkenlik gösterirken yine hoş geldin faizi ile daha önce hiç girilmeyen bankalarda da yüksek getiri verilecek.