12 kg mutfak tüpü kullananlar dikkat! O markada 50 lira indirim yapıldı

Vatandaşların en büyük temel ihtiyaç ürünleri arasında yer alan mutfak tüplerinde dev kampanya geldi.
12 kg mutfak tüpü kullananlar dikkat! O markada 50 lira indirim yapıldı

12 kg mutfak tüpü kullananlar dikkat! O markada 50 lira indirim yapıldı - Vatandaşların en büyük temel ihtiyaç ürünleri arasında yer alan mutfak tüplerinde dev kampanya geldi. Yapılan kampanya İpragaz tarafından açıklanırken yer yer 370 TL'den satılan 12 kg mutfak tüpü fiyatlarında 50 TL dev indirim yapılırken kampanya detayları ve haberler de gelmeye devam ediyor.

Geçen yıldan itibaren fiyatı en fazla artan ürünler arasında yer alan mutfak tüplerine rekor üstüne rekor zam gelmişti. Yüzde 122 zam alan mutfak tüplerinde ise 50 TL'lik dev indirim İpragaz şirketi tarafından geldi. Resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamada o markada 50 lira indirimin sepetlere yansıyacağı da ifade edildi.

Ev ekonomisine büyük destek! İpragaz'dan Turkcell Bizce kullanıcılarına büyük avantaj!

İpragaz resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamada; "Turkcell Bizce uygulaması kullanıcıları 28 Şubat 2023 saat 23:59'a kadar 12 kg'lık ev tüplerini 320 TL'ye alıyor.

Kampanyadan yararlanmak için, Turkcell Bizce uygulamasında “şifre al” butonunu tıklayarak ya da SMS ile IPRAGAZ yazıp 2263’e göndererek alacağınız şifrenin, sipariş sırasında hat numarası ile birlikte bayiye söylenmesi yeterlidir. Kampanya, 12 kg’lık ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 28 Şubat 2023 saat 23:59 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan iş yeri aboneleri yararlanamaz.

Bir hat kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanabilir. Başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya aylık 100.000 katılım ile sınırlıdır." denildi.

İpragaz şu an başka markalı tüp ürünlerinde 370 TL'den satılan 12 kg mutfak tüpünde 50 liralık indirimi ile birlikte müşterilerine 320 TL'den satmaya devam ediyor.