12 bin TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 30 Nisan’a kadar para yatırılacak

Emekliler için güzel haber yağmur gibi yağmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre emekliler için yeni bir ödeme haberi geldi. Belirtilen şartları taşıyan emeklilere yapılacak ödemelere ilişkin detaylar ve merak edilenler haberimizde
12 bin TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 30 Nisan’a kadar para yatırılacak

Akbank, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında SGK emekli maaşını Akbank’tan alanlara 15 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. Ek 2.500 TL chip para verilecek toplamda 17.500 TL ödeme yapılacağı açıklandı.

CUMHURBAŞKANI KAMU BANKALARI İÇİN DUYURMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamasında bankaların promosyon ödemesine kamu bankaların da dahil olacağını duyurmuştu. Kamu bankaları promosyon ödemelerini güncellerken, özel bankalarda da atak geldi.

Aktarılan son habere göre Akbank promosyon ödemesini ilk güncelleyen bankalar arasında yerini aldı. Banka resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında maaşlara göre 6.250 TL, 10 bin TL, 12.500 TL ve 15 bin TL tutarında ödemeler yapılabileceğini belirtti.

AKBANK DUYURDU

Akbank, ödemeden yararlanmak isteyen emekliler için promosyon ödemesi ve chip para ödemelerine ilişkin detayları şu şekilde açıkladı:

“3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden emeklilerimiz 15.000 TL’ye varan promosyondan faydalanabileceklerdir. Buna ek olarak kampanya dönemi içerisinde, Akbank Vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 TL, toplamda 2.500 TL chip-para ile 17.500 TL ödül fırsatından yararlanabileceklerdir. Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz”

ekran-goruntusu-2024-03-29-133159.png

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emeklilerin belirtilen şartları taşıması ve 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında başvurularını yapması gerekiyor. Akbank, SGK promosyon tutarı ve ek promosyon tutarı ödemesi yapıyor. Belirtilen şartları taşıyanlara da ek 2.500 TL chip para ödemesi yapıyor. Detaylar ve başvuru için Akbank’ın sitesini ziyaret edebilirsiniz.