12.500 TL'nin kilidi açıldı! Emeklilere Kasım ayı promosyon teklifleri!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emeklilere yapılan ödemelere Kasım güncellemesi geldi. Emekliler hangi bankaya başvuru yaparlarsa ne kadar maaş promosyonu ödemesi alacaklar?
12.500 TL'nin kilidi açıldı! Emeklilere Kasım ayı promosyon teklifleri!

Türkiye’de emeklilerin maaş promosyonu kampanyaları oldukça büyük ilgi görüyor. Bankalar emeklilere maaşlarını kendi bankalarına taşımaları ve 3 yıl da bir başka finans kuruluşuna geçmeme sözü vermeleri durumunda maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar. Yapılan bu ödemeler aylık olarak güncellenirken bankaların uymak zorunda oldukları bir asgari tarife bulunuyor.

ASGARİ PROMOSYON TARİFESİ NE KADAR?

Bankalar ile SGK arasında Kasım 2022’de bir protokol yapılmıştı. Bu protokol ile emekli maaş promosyonu için bankaların yapacakları ödemelerin asgari tarifesi belirlendi. Kasım 2025 tarihine kadar herhangi bir tarife değişikliği kararı alınmazsa bankalar emeklilere maaş tutarlarına göre şu ödemeleri yapmak zorundalar:

-3.500 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 3.000 TL
-3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı olanlara 3.500 TL
-7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 4.500 TL
-10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 5.000 TL maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor.

Bankalar en az belirtilen tarifeye göre ödeme yapmak zorundalar. Bankalar arası rekabette ise bu tarifenin üzerinde ödeme yapılmasına da imkan bulunuyor. Burada inisiyatif tamamen bankaların oluyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından emeklilere asgari tarife üzerinden maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor. Bazı özel bankalarda ise yüksek tutarlı emekli maaş promosyonlarını görmek mümkün oluyor.

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KASIM TARİFESİ!

ING Bank’ın Kasım ayında uygulayacağı emekli maaş promosyonu tarifesi belli oldu. Maaş tutarlarına göre emekliler bu bankadan 8.500 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar. Ayrıca 4 otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere 4.000 TL de ek promosyon ödemesi yapılıyor. Böylece toplam ödeme 12.500 TL’ye kadar çıkıyor.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KASIM TARİFESİ!

Yapı Kredi Bankası emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında maaş tutarlarına göre emeklilere 4.500 TL ile 7.500 TL arasında ödeme yapıyor. Bunun üzerine bu bankada ek promosyon imkanları da bulunuyor. Ayrıca ek promosyonlarla beraber bu bankada toplam maaş promosyonu tutarı 12.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KASIM TARİFESİ

Akbank tarafından emeklilere en az 6.000 TL ve en fazla da 10.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Ek promosyon için koşulu sağlayan müşteriler 2.000 TL daha ödeme alıyorlar ve toplam yapılan ödeme 12.000 TL’yi buluyor.