11 haneli TC kimlik numaranıza göre hesaplara yatırılmaya başladı hemen kontrol edin

Türkiye'de devlet tarafından farklı destek ödemeleri hesaplara aktarılmaya devam ediyor.
11 haneli TC kimlik numaranıza göre hesaplara yatırılmaya başladı hemen kontrol edin

11 haneli TC kimlik numaranıza göre hesaplara yatırılmaya başladı hemen kontrol edin - Türkiye'de devlet tarafından farklı destek ödemeleri hesaplara aktarılmaya devam ediyor. Asrın felaketi sebebiyle vatandaşlara yapılan destek ödemeleri ile ilgili herhangi açıklamalar gelmezken bu süreçte de yeni duyurular kamuoyuna düşmeye başladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre destek ödemelerine dair detaylar kesinleşti. Bu doğrultuda Tarım ve Ormna Bakanlığı sosyal medya hesapları Twitter sayfası üzerinden de tarımsal destek ödemelerinin hesaplara aktarıldığını belirtti. Tarım ve Orman Bakanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre bu ay 49 milyon 411 bin liralık tarımsal destekleme ödemelerine dair tutarlar da çiftçilerin hesaplarına aktarılacak.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI DUYURDU

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “49 milyon 411 bin liralık destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.” ifadesi kullanıldı.

Paylaşımda yer alan detaylara göre de söz konusu destek ödemelerinin; hayvan hastalıkları tazminatlarında 25 milyon 440 bin 246 lira, hayvan gen kaynaklarını koruma da 11 milyon 862 bin 50 lira, kırsal kalkınma yatırımlarında 9 milyon 114 bin 573 lira ve sertifikalı tohum üretiminde de 2 milyon 994 bin 131 lira olarak açıklandı.