YKS geç başvuru tarihleri! YKS geç başvuru ücreti ne kadar?

ÖSYM, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında YKS geç başvurular için yeni bir şans verildiğini duyurmuştu. YKS başvurularını kaçıranlar ya da çeşitli sebeplerden başvuramayanlar için ikinci başvuru detayları belli oldu. İşte merak edilenler
YKS geç başvuru tarihleri! YKS geç başvuru ücreti ne kadar?

ÖSYM’nin düzenleyeceği YKS sınavına katılarak üniversiteye girmek isteyenler için güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre ÖSYM’nin düzenleyeceği YKS sınavı için geç başvurular alınacak. Peki, YKS geç başvuru tarihleri ne zaman, YKS geç başvuru ücreti ne kadar? Detaylar haberimizde

Üniversite sınavı için başvurularını kaçıranlar üzülmesin! Aktarılan son habere göre 2024 YKS geç başvuruları başlayacak. Adaylar başvurularını 28 Mart 2024 saat 23.59’a kadar yapabilecek. Başvuruda bulunmak isteyenler için YKS geç başvuru ücreti ne kadar?

ÖSYM RESMİ AÇIKLAMA YAPTI

ÖSYM, konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. 8-9 Haziran 2024 tarihinde düzenlenecek olan YKS sınavı geç başvuruları için şunlar söylendi:

“Başkanlığımızca 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için 2. geç başvuru alınacaktır. Adaylar başvurularını, ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM’nin internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması’ndan 25-28 Mart 2024 tarihleri arasında yapabilecektir. Başvuru işlemleri 28 Mart 2024 tarihinde saat 23.59’da (ÖSYM başvuru merkezlerinden başvurular mesai saati bitiminde) sona erecektir. Sınav ücreti ödeme işlemleri ÖSYM’nin internet sayfasında e-İşlemler’de yer alan ’ödemeler’ alanından kredi kartı/banka kartıyla 28 Mart 2024 tarihi saat 23.59’a kadar yapılabilecektir”

YKS GEÇ BAŞVURU TARİHLERİ

YKS geç başvuru tarihleri başladı. Adaylar için başvurular ilk olarak geç başvurular 5-7 Mart 2024 tarihleri arasında alınmıştı. Geç başvuruları için kaçıranlar için yeni bir fırsat daha doğdu. YKS 2. geç başvurular 25-28 Mart 2024 tarihleri arasında alınacak. Başvurular yarın gece yarısına kadar devam edecek.