Vali Funda Kocabıyık başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Kim Bilir Bilgi Yarışması” ve 50. TÜBİTAK Liseler Arası Proje Yarışması’nda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.
Vali Funda Kocabıyık başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Ulusal yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin önemli bir başarıya imza attıklarına dikkat çeken Vali Funda Kocabıyık “Türkiye genelinde gerçekleştirilen proje yarışmalarında İlimizi temsil ederek Türkiye birinciliği ve ikinciliği elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarıları hepimizi gururlandırmıştır. Gençlerimizin mevcut potansiyellerini yeni projeler üreterek düzenlenen yarışmalarda değerlendirilmeleri Ülkemizin geleceği açısında çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve desteklerini esirgemeyen ailelerini bir kez daha tebrik etmek istiyorum” dedi.

Vali Funda Kocabıyık konuşmasının ardından, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Kim Bilir” bilgi yarışmasında Türkiye Birincisi olan Fevzi Çakmak Kız Anadolu Lisesi öğrencileri Meryem Armağan, Ayşe Naz Koşar ve Ümmügülsüm Yatırlı ile 50. TÜBİTAK Liseler Arası Proje Yarışması’nda Türkiye İkincisi Vala Gedik Lisesi öğrencileri Cihan Sevinç ve Ezgi Kartal’a ödüllerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.