UTSO’DAN TURİZM SEKTÖRÜNE DESTEK

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ile Kültür ve Turizm Bakanlığı, Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü’nün turizm sektörü çalışanlarına yönelik ortaklaşa düzenleyecekleri eğitimler başlıyor.
UTSO’DAN TURİZM SEKTÖRÜNE DESTEK

UTSO tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Eğitimler ile Uşak ilinde faaliyet gösteren konaklama ve yeme-içme tesislerinde görev yapan personelin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi ve firmaların hizmet kalitesinin arttırılması amaçlanmaktadır” denildi.

İlk eğitim Bakanlık personeli ön büro eğitim uzmanı Neslihan Aktaş tarafından hem teorik hem de pratik bilgilerin aktarılacağı 6 otelden 22 personelin katılımıyla 18 saat olarak ön büro çalışanlarına yönelik gerçekleştirilecek.

UTSO 2.Meslek Komite Üyesi Gökalp Çağrı Öztürk; ‘’Kültür ve Turizm Bakanlığı, Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü uzmanları ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz eğitimlerimizde amaç, ilimizde turizm bilincini arttırmakla beraber, turizm sektöründe faaliyet gösteren işveren ve çalışanların küresel değişimlere uyum yeteneğini arttırmak. Böylece ilimize yurtiçinden ve yurtdışından gelen misafirlerimizi daha profesyonel ağırlamak. Hizmette kalite turizmde devamlılığı sağlar. Eğitimlerde desteklerini veren tüm otel yöneticilerimize teşekkür eder, eğitimlerimize katılacak turizm sektörü çalışanlarına başarılar dilerim’’ dedi.