UTSO üyelerine “Stratejik yönetim ve planlama eğitimi”

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) üyelerinin, kurumsal yönetim anlayışında sürekliliği sağlamaları, yönetici kapasitesinin arttırılması, kurum içinde hedef odaklı, sinerjik ve güçlü iletişim kanallarının hakim olduğu bir yapıyı kazanabilmeleri adına kurumsal eğitim çalışmalarına devam ediyor.
UTSO üyelerine “Stratejik yönetim ve planlama eğitimi”

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ile ortaklaşa düzenlenen "Şirketlerde Pratik Stratejik Yönetim Uygulamaları” konulu eğitim UTSO eğitim salonunda, firma sahibi ve bölüm yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.
Taner Baltacı tarafından gerçekleştirilen eğitimde; Şirketlerde Problemlerin Göstergeleri, Şirketlerde Kurumsallaşma ve Gelişmenin Göstergeleri, Stratejik Yönetimde Farklı Yaklaşımlar, Stratejik Planlamanın İş Akışı, GZFT (Güçlü, zayıf Yönler ve Fırsatlar, Tehditler) Analizi, GZFT Analizinden Stratejik Açılımlar ve Stratejik Planlama Hedefler Ağı” gibi konular ele alındı.
Baltacı; ‘’ Strateji, işletmelerin büyüme ve gelişme döneminde yol haritasıdır. Ancak stratejik planlama ve yönetim, çeşitli nedenlerle işletmeler tarafından etkili kullanılamamaktadır. Pratik ve uygulanabilir konu başlıkları ve püf noktaları ile şirketimizi planlı bir şekilde büyütebiliriz. Stratejik planlama ve yönetim süreci firmamıza hakim olduktan sonra ve hedeflerimizi belirledikten sonra sanıldığı kadar karmaşık bir durum değildir’’ dedi.