Uşaklı öğrencilere müjde! Genç Kuşak Kütüphanesi açılıyor

Genç Kuşak Akademi tarafından öğrencilere beklenen güzel haber verildi. Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje ile Genç Kuşak Kütüphanesi açılıyor...
Uşaklı öğrencilere müjde! Genç Kuşak Kütüphanesi açılıyor

Uşak Belediyesi tarafından kurulan ve Uşaklı gençler için çalışmalarını sürdüren Genç Kuşak bir projesini daha hayata geçirmeyi başardı. Uşak'ta düzenlenecek olan LGS, YKS gibi önemli sınavlara gençleri hazırlayan hem eğitim hem de moral desteği veren Genç Kuşak Akademi beklenen kütüphane bölümünü açıyor.

Hatırlanacağı üzere Uşak Belediyesi gençlere hizmet sunmak için Kurtuluş Mahallesi Duru Sokak'ta yer alan binayı kiralayarak tadilata almış ve gençler için yeni bir ders çalışma alanı olarak kütüphane yapacaklarını duyurmuştu. Yürütülen çalışmalar sona erdi ve Uşaklı gençlerin beklemiş olduğu kütüphaneni açılış günü geldi.

GENÇ KUŞAK AKADEMİ KÜTÜPHANESİ BUGÜN AÇILIYOR!

Genç Kuşak Akademi tarafından yapılan resmi açıklama ile "Genç Kuşak Akademi kütüphane bölümüyle kapılarını açıyor, gençlik yeni merkeziyle buluşuyor. Ulaşımı kolay, kapsamıyla dopdolu olan Genç Kuşak Akademi, 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren kütüphane bölümüyle sizlerle...

kutuhpane.jpg

Ders çalışmanın en güzel haliyle tanışmak için gençlerimizi merkezimize bekliyoruz" diyerek ders çalışma saatlerini 09:00 ile 22:00 arası olarak duyurdu. Bu saatler arasında gençler Uşak Belediyesi projesi olan kütüphanede sessiz bir ortamda ders çalışma imkanı bulacak. 19 Şubat 2024 Pazartesi yani bugün itibari ile açılacak merkeze Uşaklı gençlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.