Uşak’ın gururu olan öğrenci ve öğretmene ödül

TBMM ve Eğitim İş Genel Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen, İlkokullar arası“Ulusal Egemenliğin 100. yılında çocuk gözüyle Atatürk” resim yarışmasında Türkiye 3. Olan Çevre Köy İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Nazlı Bekdaş ve Öğretmeni Sevda Yurdusev ödüllendirildi.
Uşak’ın gururu olan öğrenci ve öğretmene ödül

Konu ile ilgili bilgi veren Eğitim İş Uşak Şube Başkanı Ercan Uzun, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100.Yıl nedeniyle Eğitim İş Sendikası Genel Merkezi ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle tüm ülkede ilkokullar arasında Ulusal Egemenliğin 100. yılında çocuk gözüyle Atatürk adlı resim yarışmasında Uşak Çevre Köyü İlkokul 2.sınıf öğrencisi Nazlı Bekdaş Türkiye üçüncüsü olması nedeniyle ödül olarak plaket, çeyrek altın, Atatürk baskılı tişört ve katılım belgesi sınıfında takdim edilmiştir. Diğer yarışmaya katılan beş öğrencimize de Atatürk baskılı tişört ve katılım belgeleri sınıfında kendilerine takdim edilmiştir ayrıca Sınıf Öğretmeni Sevda Yurduseven'e de öğrencileri teşvik etmelerinden dolayı kendilerine katılım belgesi verilmiştir” dedi.

Uuzn sözlerine, “Eğitim İş Sendikası eğitim camiası çalışanlarının emek örgütüdür aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinliklerine önem veren örgüttür. Eğitim İş Sendikasını diğer sendikalardan ayıran en önemli özellik Cumhuriyetimize ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan Atatürk İlke ve Devrimlerini benimseyen ve onu daha ileriye taşımak isteyen bir örgüttür. Eğitim İş Sendikasının tüm üyeleri Cumhuriyet ve değerlerini korumada kendilerini birer görevli olarak görmektedir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki Milli Bayramlarımıza her zaman sahip çıkacağız” şeklinde son verdi.